2777
2789
عنوان

بهترین قرص آرامبخش که واقعا اثر داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 95 پست
وای خداروشکر منم تجربه ی فلوکستین هم‌دارمو اینکه پراپرانول که برا تپش قلب چرا شمارو آروم کرد؟مگه جز ...

نیمدونم والا من امشب و چند شب پیشا که حالم بد بود تازه دارم میخورمش یه هفته اس ، نیم ساعت بعد اینکه میخورمش تمام اضطراب ام از بین می‌ره حتی یدونه فکر منفی استرسی ام نیست تو ذهنم ، با اینکه من امشب کات کردم و حالم خیلی بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر بهترین قرص آرام بخش ورزش هستش

خیلی خیلی تاثیر داره هرقرصی بخوری اگر در کنارش هفته ای سه روز ۴۰ دیقه ورزش رو‌نداشته باشی اثرش از بین خواهد رفت و دوز بالاتر لازم داری اما دکترم همیشه تاکید داشت و من جدا اثرش رو‌دیده بودم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
😂😅🤦🏻‍♀️وقتی ادم حالش خوب نیس فقط دنبال اروم کردن خودش

جواب نمی‌ده بدبختانه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

نیمدونم والا من امشب و چند شب پیشا که حالم بد بود تازه دارم میخورمش یه هفته اس ، نیم ساعت بعد اینکه ...

پراپرانول هم باید یه دوره ی ۳۰روز بخوری یه روز خوردن و به روز نخوردنش ضرر داره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من یه بار پروکساید خوردم هیچ اثری روم نداشت

چی بگم والا من کلا دو یا سه بار خوردم بار اول حتی بدنمم شل شد دفعه بعد تاثیر خاصی نداشت

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم