2777
2789

من پوکساید 

فلوکستین 

سیتولاپرام ، اس سیتولاپرام مصرف میکنم ولی همچنان اضطراب شدید دارم ،

با پراپرانول فقط اروم اروم میشم

دیگه چی خوبه؟

من سه شبه فلوکستین میخورم ببینم چی میشه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فلوکستین خیلی عالی بودا من خیلی حال کردم باهاش هنوزم روزی دوتا میخورم خیلی ام شاد شدم با فلوکست ...

۱۰ نمیدونم اثر داره یانه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

دیگه فقط تریاک مونده استفاده نکرده باشی دوست عزیز

پوکساید ادمو وارد خلسه میکنه اصلا

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چرا اخ الان ۴ تا دوز ۱۰ خوردم کات کردم خیلی اعصابم ناراحت بود گفتم بخورم همین امشب کات کردم🥺

پروپرانول شبا اصلا نباید بخوری 

اون برا تپش قلبه بیشتر 

تپش قلبو خیلی میاره پایین و اگه شب بخوری و بخوابی خطرناکه 

چون موقع خوابم به طور عادی یکم تپش قلب میاد پایین

پوکساید من از ۱۳ سالگیم خوردم اصلأ الان که ۳۲ سالمه تاثیری نداره روم

شاید بنظرت مسخره بیاد ولی امتحانش کن یهو دیدی جواب داد و حالت بهتر شد 

مراقبه و یوگا انجام بده

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

واقعا؟ من خیلی گریه میکنم یعنی خوب میشم؟

آره بابا خیلی عالیه ، فقط یدفعه و سرخود قطعش نکنیا به هیچ عنوان یهویی قطعش نکن نابودت می‌کنه اگه یدفعه قطع شه ، قشنگ بخور خیلی عالیه

من ببار سر خود قطع کردم وحشتناک بود سریع شروعش کردم