2777
2789
عنوان

اکسم نامزد داره به من پی ام میده

177 بازدید | 16 پست

بعد از اینکه از زنش طلاق گرفته بود با من دوست شدیم ،بعد کات کردیم رفته با یکی دیگه نامزد کرده به من الکی گفت زنم برگشت(هنوز مطمئن نیستم ۷۰درصد میدونم ) 

چند روز دیگه عروسیش هست فک کنم 

به من پی ام داد زنمو دوست ندارم به خاطر خونواده ها برگشتیم به هم 

من تو رو دوست دارم بیا پیشم 

بلاکش کردم 

الان فکرم درگیر شده چطور میتونه همچین کاری کنه ایا مردی که زنشو دوست داره میتونه خیانت کنه بهش؟

خدا لعنتشون کنهههههههههه😡

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهادم اینه تو بکشی کنار

خودتو درگیرش نکن کارما پس ندی

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

نشستی بهش فکر میکنی طرف یه لاشیه تنوع طلبه بزن بلاکش کن این دوزاریو😑

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

میاد نزدیک های کوچمون با موتور میچرخه حالم ازش به هم میخوره یه جوری هم هست هر روز میبینمش😰

🤮🤮🤮 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !