2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 54777 بازدید | 700 پست
سلام ببخشید چرا دومی سخت بود؟ وزن نوزاد بیشتر بود؟ من دومی و در راه دارم

ربطی به وزن نداره، به گردش صحیح سر بچه در کانال رحم ربط داره

هفته های آخر مث بچه شش ماهه تو خونه چهاردست و پا حرکت کنید تا سر بچه در جایگاه خودش قرار بگیره، اینطوری فشار و زمان کمتری لازمه برا زایمان طبیعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم 

واای چقدر ترس داره طبیعی 

همینه میگن بهشت زیر پای مادر هاست‌

رحم اجاره ای به نظرتون خوبه؟

من چون فیبروم دارم همش فک میکنم یه روز ازدواج کنم نمیتونم خودم بچه دار بشم 

سزارین کن خیلی بهتره

جدا از درد طبیعی من تا دو ماه بخیه های واژن خوب نمیشد نمی‌تونستم بشینم خیییییییلی بده 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

شبی‌ک زایمان‌کرده‌بودم راه میرفتم تو راه رو‌اینقدر صدا جیغ میشنیدم ک خودم با شکم سزارین. داشتم براش دعا میکردم تازه بچه چهارمش بود  بنده خدا طبیعی خیلی درد داره‌سوزن‌فشار میزنن بدتر فشار میاره ولی ماما همراه و بدن خودت خیلی مهمه. مورد دیدم با درد مصنوعی هم زایمان طبعیهی راحت با بخیه کم. داشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دوستان من زایمان طبیعی داشتم خیلی می ترسیدم اما اگر ورزش های یوگا در بارداری رو انجام بدید در هاتون خیلی کم میشه  درد زایمان برای من واقعا قابل تحمل بود چون من هر ماه درد های پریودی بدی می‌کشیدم بیشتر وقت ها زیر سرم میرفتم از درد بی حال میشدم 

درد زایمان دقیقا همون درد ها بود با شدت بیشتری برای همین برای من قابل تحمل بود من تو خونه درد هانو تحمل کردم و بعد هم بی حسی کمر گرفتم واقعا موقع زایمان دردی حس نکردم خداروشکر 

بنظرم بی حسی کمر برای زایمان طبیعی خیلی خوبه 

واااااای نگم برات از زایمان طبیعی که دردش هیچ جوره هیچ جوره با هیچ دردی قابل قیاس نیست .

باید زایمان کنی تا بفهمی درد یعنی چی .

من تجربه طبیعی دارم جوری درد میکشم که صدام تو کل راهرو بیمارستان می‌پچید . شوهرم پشت در زایشگاه گریه میکرده می‌گفته بزارید ببریمش سزارین داره میمیره

یا فاطمه زهرا#