2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 67697 بازدید | 700 پست
منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

عوارض طبیعی و سزارین رو همه مثل هم نیست. بدن با بدن متفاوت .پیاده روی سبک داشته باش، کلاس آمادگی زایمان نرفتی؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا که ،همه انقدر زایمانشون راحت بوده که وسطش خوابشون برده فرداشم رفتن بسکتبال بازی کردن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

من تجربه نداشتم اما تو 5 ماهگی بچم مرد و سقط کردم 

وحشتناک بوددد بعد من چون بچم مرده بود خودش تلاشی نمیکرد هی دکترا دست میکردن توم بچه رو بکشن بیرون خیلییییی ید بود

با بدترین پوزیشن 

بعد کیسه اب دور بچه پاره شد انگار شیر اب رو با فشار باز کرده بودن اب کثیف با فشار ریخت بیرون خیلی چندشه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

درد پریودی رو هزار برابر کن برای من دردش وحشتناک بود جوری که دلم میخواست خدا جونمو بگیره بین دردام یه ربع فاصله بود تو اون یه ربع از شدت بی جونی خوابم می‌برد یهو بادرد شدید از خواب می‌پریدم بعد ۶سال هنوز واسه اون روز گریه میکنم

زندگی فارق از معنی...

یه سوال برام پیش اومد با وجود این توصیفاتی که از درد زایمان کردید چرا هنوز همه دوست دارن بچه دار بشن ...

😂😂😂😂😂من یه بچه طبیعی سقط کردم ولی هنوز میگم طبیعی نمیدونم مرض دارم شاید 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای خیلی دردش وحشتناک، من از ساعت پنج صبح تا دو نیم بعدازظهر درد میکشیدم اولین زایمانم بود و دیگع هم ...

شمادکترخصوصی میگرفتی عزیزم راحت تو۳۰دیقه نمیشد بچتودنیامیومد اینجاخیلیا اینجودی بودن بعد ک دکتراوومدبالاسرشون راحت شدت

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من اصلا نمیدونستم دردش انقد زیاده ک همونجا دعا دعا میکنی بمیری، خیلی خیلی وحشتناک بود هی کمرت میگیره بشدت یه دردی میاد سراغ کمرت انگار یه تریلی از رو کمرت رد میشه باز بعد ده دیقه یه تریلی دیگه و هی تکرار میشد، من ک غلط میکنم بچه دوم بیارم

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

شمادکترخصوصی میگرفتی عزیزم راحت تو۳۰دیقه نمیشد بچتودنیامیومد اینجاخیلیا اینجودی بودن بعد ک دکتراوومد ...

میدونی عزیزم من کیسه ابم وقتی پاره شد ک اصلا پولی دستم نبود، من برای ماه زایمانم حساب کرده بودم و قرار بود اون ماه یه پولی دستم بیاد، ولی زودتر زایمانم رسید ک رفتیم بیمارستان عمومی اصلا شانس بدم مامانم هم قلبش و عمل کرد کلا تنهای تنها شدم فقط شوهرم بود

یه سوال برام پیش اومد با وجود این توصیفاتی که از درد زایمان کردید چرا هنوز همه دوست دارن بچه دار بشن ...

چون عذابش یادت میره و آنقدر بچه ات برات عزیزه که دوس داری یه گوگولی دیگه هم بیاری 😅

میدونی عزیزم من کیسه ابم وقتی پاره شد ک اصلا پولی دستم نبود، من برای ماه زایمانم حساب کرده بودم و قر ...

اهاپس همون بوده دلیلش عزیزم خدابزرگه ایشالاسلامت باشیدهمیشه من خودم ۷ساله دنبال دکترم وخسته ام وناامید وبی ذوق نسبت بچه دارشدن برام دعاکن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه