2777
2789
عنوان

آب همش قطع میشه 😭

303 بازدید | 35 پست

آب یک روز درمیون قطع میشه 

تهرانم 

همسایه های بی پدرمون هم پول رو هم نمیذارن‌ پمپ و منبع بخریم 😭😭😭

خسته شدم😭

تراس هم ندارم آب ذخیره کنم اونجا😭

خدایا خسته شدم

این همممممه کشور 

ما رو انداختی اینجا ،😭

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

وضعیت بدیه فقط دعا کنید بارون بباره

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا تا خوندم آب همش قطع میشه 

یکدفعه این جمله  تو مغزم اکو شد

ر ی د ه  آب هم قطعه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

چندتا دبه اب کن کنار اشپزخونه. یک کلمن هم بذار کنار دستشور 

ولی فقط در حد دست شستن و استکان اب کشیدن جواب میده😓

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

کدوم‌کنطقه

منطقه ۵

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
واقعا؟منم تهرانم قطع نشده تا الان ولی تو خبرا زمزمش هست

پنج شنبه ها نزدیک یک ماهه قطع میشه . این هفته یک شب درمیون قطعه

دوستان بیاید همه باهم دعای نوزدهم صحیفه سجادیه رو بخونیم تاخدا باران رحمت بر سرمون نازل کنه🙏

اَللَّهُمَّ اسْقِنَا الْغَيْثَ، وَانْشُرْ عَلَيْنا رَحْمَتَكَ بِغَيْثِكَ الْمُغْدِقِ

مِنَ السَّحابِ الْمُنْساقِ لِنَباتِ اَرْضِكَ الْمُونِقِ فى جَميعِ

الْافاقِ، وَامْنُنْ عَلى‌ عِبادِكَ بِايناعِ الثَّمَرَةِ، وَ اَحْىِ بِلادَكَ‌بِبُلُوغِ

الزَّهَرَةِ، وَاَشْهِدْ مَلآئِكَتَكَ الْكِرامَ السَّفَرَةَ بِسَقْىٍ مِنْكَ

نافِعٍ، دآئِمٍ غُزْرُهُ، واسِعٍ دِرَرُهُ، وابِلٍ سَريعٍ عاجِلٍ،

تُحْيى بِهِ ما قَدْ ماتَ، وَ تَرُدُّ بِهِ ما قَدْ فاتَ، وَتُخْرِجُ بِهِ ما

هُوَ اتٍ، وَ تُوَسِّعُ بِهِ فِى‌الْاَقْواتِ، سَحاباً مُتَراكِماً هَنيئاً مَريئاً

طَبَقاً مُجَلْجَلاً، غَيْرَ مُلِثٍّ وَدْقُهُ، وَلا خُلَّبٍ بَرْقُهُ. اَللَّهُمَّ

اسْقِنا غَيْثاً مُغيثاً مَريعاً مُمْرِعاً عَريضاً واسِعاً غَزيراً، تَرُدُّ بِهِ

النَّهيضَ، وَ تَجْبُرُ بِهِ الْمَهيضَ. اَللَّهُمَّ اسْقِنا سَقْياً تُسيلُ

مِنْهُ الظِّرابَ، وَ تَمْلَأُ مِنْهُ الْجِبابَ، وَ تُفَجِّرُ بِهِ الْاَنْهارَ،

وَتُنْبِتُ بِهِ الْاَشْجارَ، وَتُرْخِصُ بِهِ الْاَسْعارَ فى جَميعِ

الَأمْصارِ، وَ تَنْعَشُ بِهِ الْبَهآئِمَ وَالْخَلْقَ، وَ تُكْمِلُ لَنا بِهِ

طَيِّباتِ الرِّزْقِ، وَ تُنْبِتُ لَنا بِهِ الزَّرْعَ، وَتُدِرُّ بِهِ الضَّرْعَ، وَ

تَزيدُنا بِهِ قُوَّةً اِلى‌ قُوَّتِنا. اَللَّهُمَّ لاتَجْعَلْ ظِلَّهُ عَلَيْنا سَمُوماً،

وَلاتَجْعَلْ بَرْدَهُ عَلَيْنا حُسُوماً، وَلاتَجْعَلْ صَوْبَهُ عَلَيْنا

رُجُوماً، ولاتَجْعَلْ مآئَهُ عَلَيْنا اُجاجاً. اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى‌

مُحَمَّدٍ وَالِهِ، وَارْزُقْنا مِنْ بَرَكاتِ السَّمواتِ وَالْاَرْضِ،

اِنَّكَ عَلى‌ كُلِّ شَىْ‌ءٍ قَديرٌ.

حتما برای همه بفرستید و در گروهها و کانالها 

ما کرجیم خدا رو شکر قطعی آب نداشتیم.ولی انشالله که بارون بیاد مشکل آب برطرف بشه

ایشالا 

نمی دونم چی شده 

بچه بود موقع بارش کم. مردم نماز جماعت باران تو بیابون می خوندن واقعا باران میومد  برام تعجب انگیز بود 

الان کاری از دستمون جز صرفه جویی ندارم 

چرا نماز باران مثله قبلا نمی خونند