2777
2789
عنوان

خانومایی که پانیک شدید دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 39 پست
آره میفهممگاهی وقتا اصلا اجازه خواب نمیده تا صبح بیدارم سعی کن خودتو سرگرم کنی میدونم نمیشه ها گاهی ...

همینکارو میکنن الان کل کابینت ها رو با دستمال تمیز کردم حیف دیروقت میخواستم یکذست مرتبش کنم ولی از اینکه دوبازه بیاد سزاغم میترسم 

😎💚🐬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممحیطای شلوغ یا مثلا وقتی به افکار بذ فکر کنم

سعی کن تو محیط شلوغ با یکی باشی حتما بعد کم کم عادت کن تو محیط شلوغ برو جلو پررو رفتار کن زبون دراز باش این افکار تو ذهنت جا کن که قرار نیست اتفاقی بیافته 

سعی کن تو محیط شلوغ با یکی باشی حتما بعد کم کم عادت کن تو محیط شلوغ برو جلو پررو رفتار کن زبون دراز ...

متاسفانه مجبورم این کارو کنم داخل اجتماع زیاد میرم ولی یکی دوماه انگار جادو شده باشم اونطوزی شدم

😎💚🐬
تپش شدید قلب تنگی نفش حس اینکه میخام غش کنم در مواقع استرس زا زندگیم خسته شدم

من پنیک جاهای شلوغ و پرسروصدا و محیطای سربسته بهم دست میداد خفه میشم تپش فلب و عرق سرد میشست کل بدنم.جوری ک بقیه میگفتن چته چرا پریشونی از کار بیرون اومدم🥺

الان دارو مصرف میکنم ولی یک ماه جاییم نرفتم ببینم نتیجش چطوزه ۳۰درصد بهتر شدم

من پنیک جاهای شلوغ و پرسروصدا و محیطای سربسته بهم دست میداد خفه میشم تپش فلب و عرق سرد میشست کل بدنم ...

خونه نشینت کرذه بود درسته؟؟  کامل درکت میکنم من مجبورم یه خاطر کارن برم و دقیقا نمیتونم در موردش با همکارم صحبت کنم الکی میگم قندم افتاذه🥲🥲

😎💚🐬
همینکارو میکنن الان کل کابینت ها رو با دستمال تمیز کردم حیف دیروقت میخواستم یکذست مرتبش کنم ولی از ا ...

یه مدت رفتم دکتر و بهم دارو داد و گفت کسی که پنیک میشه یا دارو نباید شروع کنه اگر کرد باید دوسال مدام بخوره بعد اون ۶ماه به ۶ماه کم کنه 

یه ماه خوردم دیوونم کرده بودن بدتر اصلا نمینداختم دیوونه میشدم و عادت کرده بودم 

یدفعه داروهارو قطع کردم بهم فشار اومد 

فشارم میرفت بالا میرسید به ۱۴

یه مدت تحمل کردم تا دوباره بدنم برگشت به روال عادی قبل قرصا 

اصلا سمت قرص نرو 

یکی از داروهاش بعد یه مدت فراموشی میاره

خونه نشینت کرذه بود درسته؟؟ کامل درکت میکنم من مجبورم یه خاطر کارن برم و دقیقا نمیتونم در موردش با ...

تو چقد منی.منم میگفتم مال بی خوابیه ن شب نخاییدم واسه همین اینطورم.

اره انقد بهم فشار اورد خونه نشین شدم چون مطمعن بودم میموندم تشنج میکردم.ی بلایی سرم اورد ک باورم نمسشه ۵سال پبش خودم تنها میرفنم ی شهر دیگه دانشگاه بودم ۲۰۰ نفر تو سالن انتظار بودیم.الان از جمع فراریم🥲