2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ میخان گاو جابه جا کنن اون گلِ

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ما به یه خانواده ای ( فامیل نزدیک ) دختر دادیم

و دختر گرفتیم

دختری که دادیم داره طلاق میگیره🥺

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

خدا رحمت کنه مامان گلتو میدونی عمت بی‌شعور بوده من بودم همسرمو به زور میفرستادم

ممنون عزیزم اره واقعا،تامادرم بیمارستان بودنیومد،مادرم چشم‌براهشون بود که رفت یه هفته همش میپرسیدداییت نیومدعمت نمیاد،همونجاقسم خوردم مادرم مرخص شه ندارم دیگ ببیننش دیگ وقتی گفتن فوت کرد،دنیاسرم خراب شد گفتم حق ندارن پاشونوتوخونه مادرمن بذارن،همسایم هستیم خونشون جلوخونه ماست

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اسی شما لر هستین؟ من تو لرا این اصطلاح رو شنیدم

قربون دهنت میخواستم بگم گفتم الان قورتم میدن

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
ممنون عزیزم اره واقعا،تامادرم بیمارستان بودنیومد،مادرم چشم‌براهشون بود که رفت یه هفته همش میپرسیددای ...

براهمه،هست این اتفاقا

شماهم نرید،فاتحه هم،نخونید 

ازدشمن بدترن

خدامادرتورحمت کنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،