2777
2789
عنوان

به نظرتون گوشیم هک شد

208 بازدید | 40 پست

تواتاق داشتم بچه هامو میخوابوندم یهو یکی پیام داد .با پروفایل معاون پرورشی گفت دانش اموزتون تو سامانه فلان اسمش ثبت نشده .اول شمارهدتلفنمو خواست بعد کد رو منم فرستادم بعدیهو انگار آب یخ ریختن سرم .به شوهدم گفتم گفت حتما هکر بوده بچه ها چیکار کنم. بعد دوساعت رفتم توشاد دسترسی گوشی های دیگه رو حذف کردم

اره اگر بوده تمام نشستهای شاد رو حذف کن حتی خودت رو بعد دوباره نصب کن من ایتطوری ایتام هک شد به دختر عموم گفته ۵ میلوین قرض بده  قشنگ شماره کارت داده اونم کم مونده بود واریز کنه خدا رحم کرد فهمیدم جلوشو گرفتم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای معلومه هک کردن اخه کد چی که به سیم کارتت میاد نباید به کسی بدی شاید یه اشنای مریض با شمارت تو یه برنامه ورود زده مثل واتساپ تلگرامی همراه منی و...

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔