2777
2789
عنوان

بخاطر خدا کمکم کنین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ینی بنظر شما چه مشکلی داره ؟؟جدیه ؟؟؟

اگر اصفهان هستی،دکترمژگان کاراحمدی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خودم بنویسم براش ???

بله ایت الکرسی رو بنویس

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ووای جدی میگی ینی چی ،،،مگه علایم اوتیسم چیه

شبیه علائم اوتیسم نیست ولی اوتیسم اینطوریه که به تغییر عادت ندارن مثلا وسایل خونه جابه جا بشه نمیتونن تحمل کنن یا اینکه کارای تکراری انجام میدن مثلا نیم ساعت یه کار تکراری مثل دست زدن 

در کل من میگم ببرش دکتر روانپزشک و روانشناس

خدایا شکرت شکرت شکرت هزار بار شکرت 

عزیزم لطفا ببرش مشاوره .چون اگه این اخلاق روش بمونه روز به روز بدتر میشه وشمارو هم اسیر وزندانی میکن ...

وای راست میگی بخدا 😭😭😭😭😭😭خواهر بخداوندی خدا قسم سه ساله اسیریم منو شوهرم ازدستش تو شهر غریب 

عزیزم من پسرم۶سالشه اصلاعلاقه ای به خونه پدرم نداره چون حوصلش سرمیره اونجاهمه بزرگن واینکه خونه روخیلی دوست داره چون باهاش توخونه بازی میکنم واگه ببرمش خونه پدرم همش میگه بریم خونه امابیرون ومسافرت یاخونه خواهرام که بچه کوچیک دارن اوکی هست