2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه خرجش ازیه آدم بالغ بالاتره

دقیقا

هر روز هوس یه چیزی می کنن

پسر من هر کار کنی لب به گوشت نمی زنه

حتی شده راضیش کردم،نزدیک رب ساعت گوشت رو جویده و بعد با حالت تهوع گفته نمی تونم بخورم

اونوقت رفتیم روضه،غذا چلو گوشت بود

جلو همه گفت  آخجون گوشتتتت

که مثلا بگه من بچه ی خوبیم،گوشت می خورم

غذا رو که آوردن یواشکی گوشتش رو انداخت تو ظرف من

مطمئن باش تو اون جمع یه عده فکر کردن وایییی چه ادمایی،با بچشون گوشت نمی دن

دقیقاهر روز هوس یه چیزی می کننپسر من هر کار کنی لب به گوشت نمی زنهحتی شده راضیش کردم،نزدیک رب ساعت گ ...

نه بابا بچه ها همه جا آبرو برن، انگار مال غریبه بهتزه، ولی من دوتا بچه دارم تاوسژ ماه میکشم بعدش بزور میرم بخدا خرجها سنگینه بعد موندم چطور بعضی 3یا4بچه میارن

دقیقاهر روز هوس یه چیزی می کننپسر من هر کار کنی لب به گوشت نمی زنهحتی شده راضیش کردم،نزدیک رب ساعت گ ...

اینو می گم که بفهمین مردم همش تو کار قضاوتن

بچه بود رفته بودیم یه مراسمی

پاییز بود ولی هوا مثل الان اونقدر سرد نشده بود

تو فضای باز بودیم

خانمای فامیل یه عده می گفتن کاپشن پسرت رو تنش کن یخ می کنه

می پوشیدم یه عده می گفتن در بیار گرمش'میشه عرق می کنه 

من دوست نداشتم بهش شکلات بدم یهو یکی بهش یه مشت شکلات می داد و پسرم تا آخرین دونه می خوردشون

یا یکی احساس وظیفه می کرد از روی ذوق می رفت براش پفک می گرفت

پسر من اصلا نمی دونست پفک واسه چیه و تو مغازه سمت پفک نمی رفت ولی دیگه عاشق پفک شد

نه بابا بچه ها همه جا آبرو برن، انگار مال غریبه بهتزه، ولی من دوتا بچه دارم تاوسژ ماه میکشم بعدش بزو ...

دقیقا

من ماهی ۲۲ خرج خونه و بچه ها می کنم

یه ده ساله و یه دو ساله

ولی واقعا آخر ماه کم میارم