2777
2789
عنوان

با نامزدم از هم خیلی فاصله داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست
از همین چیزا می ترسم که تا الان ازدواج نکردمواقعا مثل اوایل رابطتون نیست ؟ دلیل خاصی داره ؟

میگن بعد از ۶ ماه هیجانات اولیه که افت میکنه رابطه وارد فاز واقعی میشه.

یعنی اون اوایل همش خوشحالی و خوش و بشه دعواها کمتره،بعد کم کم نرمال میشه یسری چیزا.مثلا اون اوایل تقریبا هر روز ۳-۴ ساعت حرف میزدیم،ولی الان شاید ماهی یکی دوبار پیش بیاد که ۳-۴ساعت تلفنی حرف بزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن بعد از ۶ ماه هیجانات اولیه که افت میکنه رابطه وارد فاز واقعی میشه.یعنی اون اوایل همش خوشحالی و ...

چقدر تلخ بنظرت همه اینطورن ؟

خیلی ناراحت شدم امیدوارم رابطتون دوباره گرم و صمیمی بشه 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

چقدر تلخ بنظرت همه اینطورن ؟خیلی ناراحت شدم امیدوارم رابطتون دوباره گرم و صمیمی بشه

تقریبا ۸۰ درصد رابطه ها همینه.

دوست خودم که از روز اول همینطوری بودن.شوهرش ترجیح میده بیشتر تایمشو بیرون باشه و تایم کمتری توی خونه.

شاید در طول روز کلا ۴-۵ساعت کنار همدیگه باشن.بقیش هم که خوابیدنه

با این حرفا تابلو میکنی که منتظری و داری بها میدی یه روزم تو خبر نگیر خودش اومد بگو خیلی کار داشتم امروز سرم شلوغه یجور نشون بده انگار برای خودت کارها و علایق داری و تنها کارت اون نیست

چقدر تلخ بنظرت همه اینطورن ؟خیلی ناراحت شدم امیدوارم رابطتون دوباره گرم و صمیمی بشه

میدونی هرجوری طرف عادتت بده دوست داری همیشه همونطوری باشه،مثلا همسر من چون اوایل زیاد وقت میذاشت من به اون حالت خو گرفتم…اگر از همون اول مثلا روزی ۱ ساعت تایم میذاشت شاید الان برام عادی بود.

خلاصه که نترس،ازدواج کن..اونقدر ترسناک نیست که فکرشو کنی،ولی از همون اول از ریز و درشت چیزایی که ازش توقع داری رو بهش بگو

زنگ زد گفت یسری اتفاقات افتاده اعصاب ندارم،گفتم خب از صبح میتونستی بگیبدتر عصبی شد قطع کرد

شاید اتفاقای بدی واقعا افتاده 

تا فردا صبر کن اگه زنگ نزد تو پیام بده بگو فقط نگرانت بودم گفتی اتفاقایی افتاده دلم شور میزنه میخای باهم حرف بزنیم؟ 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

با این حرفا تابلو میکنی که منتظری و داری بها میدی یه روزم تو خبر نگیر خودش اومد بگو خیلی کار داشتم ا ...

امروز دقیقا سعی کردم اینطوری باشم،دیگه این اخر شب بیکار شدم رفتم بهش گیر دادم زنگ زدم😂

تقریبا ۸۰ درصد رابطه ها همینه.دوست خودم که از روز اول همینطوری بودن.شوهرش ترجیح میده بیشتر تایمشو بی ...

من خیلی روحیه حساسی دارم بنظرت مجرد بمونم بهتره یا به فکر ازدواج باشم 

خودت برگردی عقب وارد دنیای متاهلی میشی ؟

راستش من نمیتونم قبول کنم که طرف یهو سرد بشه و دیگه کاری به کار هم نداشته باشیم 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

شاید اتفاقای بدی واقعا افتاده تا فردا صبر کن اگه زنگ نزد تو پیام بده بگو فقط نگرانت بودم گفتی اتفاقا ...

اره کلافه بود.میگم اصلا سابقه نداشته اینطوری.حتی یبار من از دستش ناراحت بودم تا خود شب پیام ندادم دیگه اخر شب پیام داد گفت از صبحه منتظرم یه حالی بپرسی..

گفت فردا حرف میزنیم

مرسی عزیزم بابت وقتی که برای راهنماییم گذاشتی

اره کلافه بود.میگم اصلا سابقه نداشته اینطوری.حتی یبار من از دستش ناراحت بودم تا خود شب پیام ندادم دی ...

خواهش میکنم عزیزم انشاله که خوشبخت باشین همیشه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

میدونی هرجوری طرف عادتت بده دوست داری همیشه همونطوری باشه،مثلا همسر من چون اوایل زیاد وقت میذاشت من ...

خیلی ممنونم که تجربتو باهام به اشتراک گذاشتی خیلی کمک کنندس خصوصا قسمت آخر ممنونم ازت 🍀🌹

من خیلی روحیه حساسی دارم بنظرت مجرد بمونم بهتره یا به فکر ازدواج باشم خودت برگردی عقب وارد دنیای متا ...

من از تو هم بدترم

و اخلاقای تو مخی هم زیاد دارم.آره ازدواج میکنم باز هم.و اینو بدون که هیچ زندگی ای همیشه گل و بلبل نیست،و خب باید برای گرمی رابطه همیشه تلاش کنی.

اگر کسی رو پیدا کردی که مناسبت باشه آره ازدواج کن.ازدواج به هر قیمتی اصلا خوب نیست برای اینکه صرفا مجرد نباشی…ازدواجِ خوب؛خوبه..در غیر این صورت تا ابد مجرد بمون