2777
2789
عنوان

خانوما لیزر با چه دستگاهی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسات اول که درجه پایین هست درد آنچنانی ندارد جلسات دیگه هم عادت می‌کنی در کل دردش اونجوری نیست که ن ...

برای شیو کردن حتما باید با ژیلت باشه من به ژیلت حساسیت دارم مخصوصا به صورتم که اصلا نمیتونم بزنم داغون میشه پوستم

دردش مثل همون که میری اطلاح اونجوری

من درد اونم نمیتونم تحمل کنم آخه یه کوچولو لیدوکائین میزنم به صورتم تازه زیاد نمیرم کلا موهای صورتم تابلو نیست و تهش چونه و دور لبم و با کرم برمی‌دارم موهاشو

من درد اونم نمیتونم تحمل کنم آخه یه کوچولو لیدوکائین میزنم به صورتم تازه زیاد نمیرم کلا موهای صورتم ...

قبل لیزر هم میتونی لیدوکایین بزنی

اپراتور به من گفت 

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

من الکساندر میرم دو جلسه اس میرم فعلا برای من خیلی خوب بوده بیکینی و زیر بغلم در نمیاد خیییلی کم فقط

موهات کامل مشکی من موهای بدنم قهوه ای روشن میشه تقریبا مشکی نیست ممکنه جواب نده؟

باید فقط با ژیلت شیو کنید

بهترین دستگاه لیزر برای کسی که آستانه تحمل پایینی داره اشنایدر پلاس هست که بدون درده

من خیلی از لیزر اشنایدر پلاس راضی بودم

اصلاً درد نداشت، فقط یه گرمای ملایم حس می‌کردم

پوستم بعدش خیلی لطیف و روشن شده، موهامم نازک‌تر شده و خیلی زود جواب گرفتم 

قیمتاشم نسبت به کیفیت کارشون عالیه 👌

محیط کلینیکم تمیز و آرومه، اپراتورشم با حوصله و دقیق کار می‌کرد 

کاش زودتر امتحانش کرده بودم واقعاً عالی بود 

اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم

09217870776