2777
2789
عنوان

شب ها چه آرامشی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 66 پست
عزیزم😅قربونشون برم منم وقتی یه روز سخت و شلوغ گذروندم شبا دلم نمیخواد بخوابم از بس آرامش داره

سلامت باشی.نمیدونم اینهمه انرژی از کجامیاد سرم واقعا این موقع ها تامرز ترکیدن میره ولی اونا انگار تازه براشون صبحه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شبا روحمون فعال تر از جسممون هستصبح ها جسممون فعال تر هست..کسی که شب زیباتر از روز هست یعنی این ...

چ جالب 

من شبا یه جور خاصی خوشگل میشم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
دلش خوشه ‌خوب😁😂.‌..فک کن‌تو یه خونه باغ ویلایی باشی باد بیاد،شوهرت نباشه اونوقت ارامش نشونت میدم ...

نه والا کلی دل نگرانی ت مشکل روحی دارم ولی خوب شب ها خیلی حالم خوبه 

اووو من خوراکم اینجور جاهاست ،باورت نمیشه خونه خودمون انقدر بزرگه کنار ها و پشتش اصلا خونه نیست هروقت خانوادم میخوان برن مسافرت عیده منه ،باهاشون نمیرم و خونه رت نیمه تاریک میکنم انقدر حال میده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
سلامت باشی.نمیدونم اینهمه انرژی از کجامیاد سرم واقعا این موقع ها تامرز ترکیدن میره ولی اونا انگار تا ...

بچه همینه دیگه کوه انرژیه

دلش خوشه ‌خوب😁😂.‌..فک کن‌تو یه خونه باغ ویلایی باشی باد بیاد،شوهرت نباشه اونوقت ارامش نشونت میدم ...

خخخخ با تصورش منم ترسم گرفت . احتمالا منظور اسی در کنار خانواده یا همسر بوده 

خدایا هزاران بار شکرت

آرامش وقتی که وروجک ۳ ساله ات و بقیه اعضای خانواده بخوابن و آروم بری خوراکی هایی که توی کابینت قائم کردی رو توی سکوت شب بخوری . بعدش با دلی آرام و روحی مطمعن بیای بخوابی انقد مزه میده خخخ

خدایا هزاران بار شکرت

خخخخ با تصورش منم ترسم گرفت . احتمالا منظور اسی در کنار خانواده یا همسر بوده

کلا منظورم شب بود به همه چی ربطش دادن الا شب😅😅

آرامش وقتی که وروجک ۳ ساله ات و بقیه اعضای خانواده بخوابن و آروم بری خوراکی هایی که توی کابینت قائم ...

عزیزدلم😂😂😂ای خدا تو که آرامشت همون وروجکه سه سالست که😍😍

اسی این دیگه از آرامش تبدیل به ژانر وحشت شد که خخخ

😂😂😂😂😂یه ذره وحشتم بزنیم قاطیش

ولی جدا من دوست دارم عاشق تاریکی هستم