2777
2789

من ۱۲ یا ۱۳ سالم بود تو این سن زیاد رمان میخوندم یه اخلاقی ام دارم هر کاری رو شروع کنم خوشم نمیاد نصفه ول کنم

خلاصه یادمه پسره کتک میزد بد اخلاق بود تحقیر می‌کرد خیانت و.... حتی تو یکی از رمان ها تجاوزم کرد طرف دختره حامله شد من موندم چطور دخترا تو رمان عاشق اینا میشدن هدفش واقعا چی بود؟؟؟؟

اینا تو یه رمان اتفاق نیافتاده من حداقل‌ ۶۰ تا رمان خوندم و تازه نصف چیزایی که پسره سر دختره میاورد گفتم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا هیچی ما چرا اینارو میخوندیم انقدم منتظر پارت بعدیشون بودیم ؟😑

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

منم تو نوجوانی از اینا خونده بودم متاسفانه. همون موقع حالم بهم میخورد از این تصویری که زن ارائه میدن ...

منم متاسفانه بچه بودم باز خوب تأثیر بد رومون نذاشته ما بچه بودیم ولی اونا چی آدم عاقل بودن مثلا 

تنها جواب منطقی ای که میتونم پیدا کنم اینه که یا نویسنده خودش یه مرد با اون مشخصات بوده

یا زن بوده و قربانی همچین رابطه ای و این منجر شده که سندرم استکهلم بگیره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
اونا هیچی ما چرا اینارو میخوندیم انقدم منتظر پارت بعدیشون بودیم ؟😑

من پارت نخوندم برنامه بودا تو بازار دانلود میکردم میخوندم😑😑 سم بودن واقعا

منم اگ بگم بالای ۱۰۰۰ تا رمان خوندم دروغ نگفتم در حدی میخوندم ک یه موقعایی رمانو دو روزه تموم میکردم یکی دیگه شروع میکردم الان فک مسکنم میبینم چقد چرت بود داستاناشون

به جز دو سه تا 

همیشه برام سواله نویسنده چجوری حوصلش کشیده اینارو بنویسه

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

این رمان تو کانال های تلگرام روبیکا میذاشتن برای افزایش اعضا البته اسمش رمان نبو شعرهای یک آدم بیمار

من متاسفانه هیچوقت پارت نخوندم بگم تو تلگرام یا روبیکا خوندم برنامه دانلود میکردم از بازار

هیچوقت درکشون نکردم آخه طرف بیماره چطور گیر نمیدادن میذاشتن منتشر بشه رمان