2777
2789
عنوان

واقعا از خانه داری خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن مشکل کارای خونست که حال دلمون رو خراب کرده

به خدا من از صبح ننشستم ولی چون با همسرم خوبم و دوسش دارم و تلاش اونم میبینم حالم خوبه با وجودی که تلان سرم درد میکنه و خالت تهوع دارم از خستگی:((

اینبار جلو خودش ب کار خونه برس 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کاش فقط یکم درکم کنه بگم خسته ام کاری ب کارم نداشته باشه و نره تو قیافه

اونم خستگیای خودش و داره دیگه باید با هم بسازین مردام به امید لبخند زن و بچه از صبح بیرونن میان که استراحت کنن هوای هم و داشته باشین.

بدنت تقویت کن .روغن زرد بخور و مغزیجات و..که توان داشته باشی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حالا چرا انقدر جلوی تو قیافه رفتنش ضعف داری بره مگه چی میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من از بچه داری خسته ام کاش یکی بود روزی چندساعت میومد بچمو نگه میداشت 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

به خدا من از صبح ننشستم ولی چون با همسرم خوبم و دوسش دارم و تلاش اونم میبینم حالم خوبه با وجودی که ت ...

بچه داری ؟؟

شخصیت همه ادما مث هم نیس بعضی خانما (مث من و استارت)از کار خونه فرسوده و خسته و بیزار میشن من خیلی شوهرم رو دوست دارم بچه هام رو دوست دارم اما از کار خونه و مسئولیت سختش که هیچ کس هیچ ارزشی بهش نمیده متنفرم

خانمهای عزیز درسته کسی قدرمارانمیدونه که اینهمه به زندگی میرسیم ولی ازبعد دیگه نکاه کنیم غرنزنیم خدا راشکرکنیم سالم هستیم کارهای خودمون رامیتونیم انجام بدیم. هستن زنهایی که روزی همه کارهای زندگی رامیکردن الان آرزو دارن راه برن ویه ناهاردرست کنن

گاهی ب جای نهار یا شام ساندویچ از بیرون بگیرید. کلی خستگیت کم میشه. غذا با طبع گرم بخورید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...