2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ بخاطر رنج و سختی زیاد و طی سالهای متوالی پشت کنکور موندن کلا بافت صورتم تحلیل رفته زیر چشم گودشقی ...

خیلی کوچولویی هنوز اخه!

اگه وزنت مناسبه و بافت صورتت تحلیل رفته، میتونی بزنی ولی توصیه من به تو اینه که خیلی خیلی کم بزنی.

مثلا خط خنده رو نمیخواد کامل بزنی، فقط قسمت پیریفورم فاسا رو بزن به اندازه خیلی کم. 

گرونع؟ن پول ندارم

به شدت 

عوضش واقعا مطمئنه

برا فیلر صورت برو جای خوب. یه بار بد بزنن برات، تا سالها درگیر میشی.

طرف باید بدونه دقیقا کجا و چه عمقی باید بزنه و چی به صورتت میاد. اگه برای لب میخوای هم من تو ایران فقط کار یه دکترو قبول دارم برا لب. اونم ۱۰ الی ۱۹ میگیره

خیلی کوچولویی هنوز اخه!اگه وزنت مناسبه و بافت صورتت تحلیل رفته، میتونی بزنی ولی توصیه من به تو اینه ...

سلام عزیزم فک کنم شما سر در میاری از این کارا، من۳۵ سالمه زیر چشام یکم گود و چروک  شده و بافت صورتم یکم شل و چروک خط خنده دارم 

بنظرتون فیلر خوبه یا بوتاکس ؟

کدوم بی ضرره و ماندگاریشون چطوره؟

چه مازکی استفاده کنم بهتره؟ 

خیلی ممنونم ازتون🥰

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام عزیزم فک کنم شما سر در میاری از این کارا، من۳۵ سالمه زیر چشام یکم گود و چروک شده و بافت صورتم ...

عزیزم برا زیر چشم به نظر من چند جلسه مزوژل بزن.

قسمت پیریفورم فاسا رو تقویت کن که همین از همه مهم تره.

شقیقه و میدفیس هم بهتره تقویت بشه.

باز به نظر من اگه وسع مالی خوبی داری و کار طبیعی و اصولی میخوای، برو پیش دکتر شکرریز(انگار دارم تبلیغش میکنم ولی خب به تبلیغ احتیاجی نداره و به کلاسش نمیخوره کلا)

اگه هم وسع مالیت معمولیه، یه دکتری تو تبریز هست که کارشو من قبول دارم. دکتر بهنام زاهی.

با ۳۰ ۳۵ میلیون میتونی کارو جمع کنی با دکتر زاهی.

با دکتر شکرریز هم با ۲۰۰ میلیون اینا