2777
2789
وای من محکم میکوبم رو رحمم،بادکش کردم،رو آجر نشستم،دارو خوردم کلی بپر بپر😂فکر کنم مریم مقدس دومم خو ...

مجردی؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه گوارشم بهم خورده مثلا چند ماهی هست که صبح و شب موقع خواب ضعف و حالت تهوع دارم، کلی چکاپ ...

هم من از اول از سن کم حدودا ۱۰ سالگی مشکلات گوارشی داشتم،همون تاثیرشو رو رحم تخمدانم گذاشته

یعنی گوارش باعث تنبلی شده؟

آره.اخرین طب سنتی ای که من رفتم اینو بهم گفت.من منافذ صورتم هم افتزاح باز شده بود،بعد الان دارم دارو برای گوارشمم میخورم،منافذم خیلی کوچیک و بسته تر شده.

گفت تا گوارشت مشکل داره منتظر همه نوع مریضی ای باش

آره.اخرین طب سنتی ای که من رفتم اینو بهم گفت.من منافذ صورتم هم افتزاح باز شده بود،بعد الان دارم دارو ...

من پوستم عالی بود شده آسفالت، موافقم گوارش رو همه چی تاثیر داره مخصوصن یبوست که میگن مادر مریضی هاست

من پوستم عالی بود شده آسفالت، موافقم گوارش رو همه چی تاثیر داره مخصوصن یبوست که میگن مادر مریضی هاست

دقیقا همینه.وقتی سم و سموم از طریق یبوست وارد جریان خون میشه و به همه جای بدن میره؛همه مریضی ای ایجاد میشه و طبیعیه دیگه