2777
2789

عاشق ی پسری بودم چندین سال پیش بعد از چندسال دوستیمون گفتم بیا جلو خاستگار دارم هرررکاری کردم نیومد گفت ازدواج کن و منم مثل خنگا یک شبه ازدواج کردم رفت از لج و لجبازی از نفهمی قضاوتم نکنید بچه بودم همینکه ازدواج کردم یک هفته افتادم به گریه و زاری ک دوسش ندارم اما نذاشتن گفتن زشته ابرو داریم و منو راضی کردن برگردم همسرم از رازم باخبر شد ولی نرفت بار ها خواستم جدا شم اما نرفت اون پسر هی از طریقی پیام داد و نفرین کرد هستین بقیشو بگم؟

منم نفرینش کردم و هی منو محکوم کرد ک مقصر تویی این پسر و هی بلاک کردم هی با اکانت جدید پیام داد😭😭 گذشت و گذشت ب همین منوال تا بعد دوازده سال پیام داد ک برگرد بدون تو نمیتونم برگرد ازدواج کنیم جدا شو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نفرینش کردم و هی منو محکوم کرد ک مقصر تویی این پسر و هی بلاک کردم هی با اکانت جدید پیام داد😭😭 ...

بگو مرد بودی اط اول میگیرقتیم نمیزاشتی ازدواج کنم گولشو نخور

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕

نه عزیزم اصلا قصدش سو استفاده نیست داستان کاملم تو عشق نافرجام هست ،، خیلیییی بهم التماس کرد حتی خانوادش و فرستاد خودش با مادرم حرف زد،، حالا جریانات گذشت و اون بدون خدافظی دیگ بهم پیام نداد و رفت الان حتی استوریمم نگاه نمیکنه کسی ک اینهمه سال ادعای عاشقی کرد اما اومد فقط زندگیمو بهم ریخت من حدود چند ماهه دیگ زندگی ندارم فقط کارم گریس دارم میمیرم چرا اومد فقط از خدا میخوام جوابش و بده😭 خیلی داغونم نمیفهمم چیکار کنم

نه عزیزم اصلا قصدش سو استفاده نیست داستان کاملم تو عشق نافرجام هست ،، خیلیییی بهم التماس کرد حتی خان ...

فراموشش کن به شوهرت فکر کن و اونم از همه جا بلاک کن 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕