کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 عنوان مامانم رفته از پیر زن نگه داری میکنه 177 بازدید | 15 پست حالم خیلی بده از وقتی مامان و بابام جدا شدن مامانم داره میره پرستاری ی پیرزنه رو میکنه پول زیادی ام نمیدن دلم براش کبابه تاجای که بتونم کمک میکنم اما آخرش چی؟خدا ما رو دوست نداره یعنی ؟ تا کی بدبیاری و بدبختی داریم 😭 1404/08/18 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 قدرشو بدون شرافتمندانه داره زندگی میکنه قدرشو میدونم اما ناراحتم ازینکه کار میکنه قبلنا که با بابام بود مثل ملکه ها بود
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 10940 مگه پرستاری سالمندان بدبختی؟ دستش درد نکنه نون حلال میاره، درست نیست تو این سن و سال کار کنه ولی همینکه خدا توانشو داده کار میکنه الحمدلله، انشالله به زودی وضعیت بهتر میشه چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
tajafarin عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 6469 قدرشو میدونم اما ناراحتم ازینکه کار میکنه قبلنا که با بابام بود مثل ملکه ها بود چاره ای نیست باید اموراتش بگذره بنده خدا
کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 مگه پرستاری سالمندان بدبختی؟ دستش درد نکنه نون حلال میاره، درست نیست تو این سن و سال کار کنه ولی هم ... برای زنی مثل مامانم افت داشت اما الان مجبور شده به این کارا چقد گفتم طلاق نگیر گوش نداد
کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 درسته اما واقعا ناراحتم کار میکنه هروزم شده گریه
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2676 برای زنی مثل مامانم افت داشت اما الان مجبور شده به این کارا چقد گفتم طلاق نگیر گوش نداد حتما نمیتونست دیگه تحمل کنهچرا نمیره فروشندگی؟ البته اگه سالمند سالم باشه در حد شب پیشش موندن بد نیست که
کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 حتما نمیتونست دیگه تحمل کنهچرا نمیره فروشندگی؟ البته اگه سالمند سالم باشه در حد شب پیشش موندن بد نی ... حالم خیلی بده حالم ازین دنیا بهم میخوره هبچی دیگه خوشحالم نمیکنه
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 10940 برای زنی مثل مامانم افت داشت اما الان مجبور شده به این کارا چقد گفتم طلاق نگیر گوش نداد خدا قوت بده بهش، انشالله همهچیز بهتر میشه چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2676 حالم خیلی بده حالم ازین دنیا بهم میخوره هبچی دیگه خوشحالم نمیکنه اینقدر خودتو عذاب ندهمادرت شاید خوشحال وقتی دو نفر نمیتونن با هم ادامه بدن چرا همو عذاب بدن؟حتما تا شما بزرگ بشید صبر کرد بعد گفت دیگه الان وقتشه
کاملیا۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 168 اینقدر خودتو عذاب ندهمادرت شاید خوشحال وقتی دو نفر نمیتونن با هم ادامه بدن چرا همو عذاب بدن؟حتما تا ... نه خوشحال نیست بی احساس شده خیلی قدر بابامو ندونست الان پشیمونه ولی غرورشم زیاده آبروی رفته هم دیگه برنمیگرده
خالهکوچولو عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 213 عزیزم ناراحت نباش و بدون خدا بنده هاش رو دوست داره 😊🌷مطمئن باش روزای خوب هم بزودی زود میرسن ♥️ انشاالله مادرت هم همیشه سالم و سلامت باشه 🙏✨