2777
2789

سلام نمیدونم اسم این کار چیه ادمینی یا یچیز دیگه اما فکر میکنم فرق داشته باشه من دیده بودم مثلا ماهانه پول میگیرن و این مسئولیت که به کامنت های زیر پست جواب بدن رو بر عهده میگیرن پولش ماهانه زیاد نیست مثلا یک میلیون و پونصد شایدم بیشتر شایدم کمتر اما اگه بخوای چندتا پیج رو هم زمان مدیریت کنی خوبه(اگه بیکار باشی و همیشه تو گوشی باشی) منم الان یطور بی پول شدم موجودیم شده ۹ هزار بهترین چیز که تو خونه هم بشینی همینه بنظرم(منم پول ندارم دوره ادمینی ببینم اینم نیاز به دوره نداره البته فکر نمیکنم ادمینی باشه)...شما شنیدین یا سراغ ندارین چنین چیزی رو؟

عزیزم بگرد دنبال یه شغل مناسب اینا که کار دائم برات نمیشه ، همون پول نتت میدونی چقدر میشه

نمیتونم فقط میتونم تو خونه بمونم الانم پول لازمم دیدم حالا که همش تو گوشی هستم حداقل یه پولی هم دستمو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم فقط میتونم تو خونه بمونم الانم پول لازمم دیدم حالا که همش تو گوشی هستم حداقل یه پولی هم دستم ...

هر چی صلاحته عزیزم ، از چت جی پی تی هم سوال کن ، دوست داشتی تاپیک دومم رو بخوان