2777
2789

بچه‌ها من خیلی دارم زحمت میکشم برای بچه‌م و واقعا با جون و دل باهاش کار میکنم

ولی این هفته فهمیدم مشکل قرینه نویسی داره

مثلا تمرین میکنه عالیه

وقتی ازش میپرسم بابا جطورینوشته میشه دقیقا قرینه مینویسه یعنی طوریکه اگه بذارمش جلوی آینه درست میشه. یا مثلا میگم بنویس ۲ برعکس مینویسه نمیدونه سرش به راسته یا چپ.یا یادشمیره ریاضی رو از چپ شروعکنه یاراست

چکار کنم واقعا امیدمو از دست دادم

با وجود این همه تمرینی که انجام میده هر کی بود یاد گرفته بود ولی یاد نمیگیره چکار کنم😥 خیلی دلواپسم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداش منم باد نیس ۹ رو بنویسه و به شکلP می‌نویسه😑

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شاید اولاشه قاطی میکنه اینجور مینویسه دختر منم تو جدول شگفت انگیز عددو یهو میدیدی برعکس نوشته به مرور بهتر میشه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند وقته مدارش شروع شده؟

واقعا بچه ای که هنوز ۲ ماه نشده نوشتن یاد گرفته توقع داری درست بنویسه؟ هیچ مشکلی ثابت نیست فقط تکرار و تمرین و صبوری زیادی میخواد

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
داداش منم باد نیس ۹ رو بنویسه و به شکلP می‌نویسه😑

خب همین

دختر منم اینطوریه

معلم میگه قرینه نویسه

من واقعا نمیدونم چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید اولاشه قاطی میکنه اینجور مینویسه دختر منم تو جدول شگفت انگیز عددو یهو میدیدی برعکس نوشته به مرو ...

خیلی نگرانم اعصابم خیلی بهم ریخته

چرا یاد نمیگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چند وقته مدارش شروع شده؟واقعا بچه ای که هنوز ۲ ماه نشده نوشتن یاد گرفته توقع داری درست بنویسه؟ ...

۲ ماه ولی واقعا توی این دوماه کار کردیم چرا باز باید برعکس بنویسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم این مشکلات داشت.الان سوم، درساش عالی ، راه میوفته نترس.الان هم تمیز مینویسه، هم کاملا به در ...

واقعا؟ بعد چند وقت و چطوری یاد گرفت؟ یادتون هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲ ماه ولی واقعا توی این دوماه کار کردیم چرا باز باید برعکس بنویسه

چون طبیعیه! چون کم دیده 

چون تازه داره یاد میگیره

مگه وقتی به دنیا اومده بود راحت حرف میزد؟ یادت نیست چقدر اشتباه داشت؟ بعدش درست شد اینم همینطور

کتاب داستان بخر و باهم بخونید و اونم خط دنبال کنه تاثیر عالی داره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خیلی نگرانم اعصابم خیلی بهم ریختهچرا یاد نمیگیره

پسر من خانمش سه نشانه درس داده هنوز آ رو هم نمیدونه چیه هعی باهاش کار میکنم همون اشه و همون کاسه منم موندم ایشالا خدا به دامون برسه یاد بگیرن زودتر به قول ما تورکا دا بولارین الینن دیش باشیم توکولدی(مو دندونی برام نموند همش ریخت)😅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دختر من این مشکل رو داشت.

معلمش چند تا تمرین داد که حیلی موثر بود.

اول ازش بخواه دست راست و چپ ش رو نشون بده. بعد ازش  بخواه دست راست رو بذار روی چشم چپ یا گوش چپ. و بر عکس.

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
دختر من این مشکل رو داشت.معلمش چند تا تمرین داد که حیلی موثر بود.اول ازش بخواه دست راست و چپ ش رو نش ...

فقط همینا کافیه؟

اینارو امروز ازش پرسیدم بلد بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟ بعد چند وقت و چطوری یاد گرفت؟ یادتون هست؟

هر چی جلوتر میرفت، اوضاع  بهتر میشد.

اصلا نترس.

ولی تمرین و ممارست لازمه.

حتی دختر من مثلا برای نوشتن با، از ته مینوشت یعنی اول الف میکشید و میرفت عقب و ب رو میکشید.

یاد میگیره، حرص نخور.

فقط یه چیز که در مورد دختر من خیلی جواب داده، هی بادش کن.

منظورم اینه، تا میتونی نشویق و تمجید، آی به بچه ام افتخار میکنم.

ای ول تو که ضریب هوشیت عالی و ....

دختر من تو ریاضی بس که بهش تلقین کردم، خدای اعتماد به نفس، و واقعا هم ریاضیش عالی .

الان میگه امتحان ریاضی که برای من آب .

خیلی بهش اعتماد به نفس دادم

رو بچه عیب نذار این کاملا طبیعیه پسر منم مژنویسه درست میشه خب ، حالا تازه یه ماهه دست ب قلم شدن میخوان بنویسن، معلم ما گفت تا فروردین هیچ انتظاری از بچتون نداشته باشین فقط همراهی و همکاری خواستن از ما

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم