2777
2789
عنوان

شوهرم با ازدواج با من حیف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 62 پست

منم نمیدونم خدا چرا منو خلق کرده ؟ 

نه به درد خانواده میخورم همش درد سرم 

همش مریضم افسردگی دارم 

نه مادر خوبی ام 

نه همسر خوبی 

درسمم خوب نبود به هیچی علاقه ندارم 

اما همه چی بره پسرم و شوهرم اماده میکنم 

از اینم که به درد نمیخورم خجالت میکشم و قرص اعصاب و استرس میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم این سرپرستی چیه مد شده اخه مردای ایرانی چنتاشون اینو قبول میکنن ؟؟از هر پونصد نفر یه نفرم قب ...

عزیزم اگه دوس داری طب اسلامی رو امتحان کن 

خیلیا رو دیدم با روش‌های طب اسلامی طبیعی 

باردار شدن 

میتونی کلینیک ریحانه سنتر هم تو گوگل بزنی 

خیلیا با روش‌هایی که گفته درمان شدن و باردار شدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
و برا مشکل بچه ام از طب سنتی تا دکتر زنان برو دنبالش تا جوانی و شاداب پی اشو بگیر و زندگیتو حفظ کن ن ...

دنبالشم ولی ذاتا ضعیفم خیلی کم آوردم بخصوص وقتی میدونم شوهرم چقددد منتظره بیشتر فشار حس میکنم لااقل اگه اون بیخیال بود اینقد فشار روم نبود 

منم نمیدونم خدا چرا منو خلق کرده ؟ نه به درد خانواده میخورم همش درد سرم همش مریضم افسردگی دارم نه ما ...

الهی عزیزم😘

اینطوری نگو

تو نباشی،کل خونه و زندگی و پسرت کن فیکون میشه،پایه اصلی و ستون محکم خونه تویی عزیزجانم

به قول خیام:

ای دل چو زمانه می‌کند غمناکت

ناگه از تن برود روان پاکت 

بشین بر لب جوب و خوش بزی روزی چند

پیش از آنکه سبزه بردمد از خاکت 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

بله خب گاهی چه زن چه مرد تو ازدواج حیف میشن خب برو کنار بزار دوباره ازدواج کنه خودتم انگار راحتتری ا ...

تو رو خدا اینجوری بهش نگو🥺

چرا باید از کسی که دوسش داره جدا بشه که اون بتونه بچه بیاره 

از اینجا اعماق قلبم درد گرفت بخدا 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

دنبالشم ولی ذاتا ضعیفم خیلی کم آوردم بخصوص وقتی میدونم شوهرم چقددد منتظره بیشتر فشار حس میکنم لااقل ...

یکی از فامیلامون بعد ۱۵ریال بچه آورد فک کنم اسمش موسسه رویان بود از شیراز رفت یزد بچه کاشت الان یه پسر ۹ ساله داره برو دنبالش

الهی عزیزم😘اینطوری نگوتو نباشی،کل خونه و زندگی و پسرت کن فیکون میشه،پایه اصلی و ستون محکم خونه تویی ...

ای کاشک همون زود خاکم کنم شوهرم یه زن شاد پیدا میکنه وسرمم خودش بزرگ میشه . 

میخوان چی کار منو افسرده قرص اعصاب عصبانی رو 

من عمدا اینو میگم شاید به خودش بیاد و ببینه چقدر حرفای بدی راجع به خودش می زنه:((

اهان

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

به منم معرفی میکنید عزیزم

درخواست بده 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم