2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این دختره اشغال چیا در موردم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 19 پست
همون بلاک رو باید دفعه اول میکردی خلاص

ددختره نمیدونه من خبر دارم چیا میگه

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

این وسط مینا خبرچینی میکرده؟اگه مینا خبر چینی میکرده به نظرم با هر دو قطع رابطه کن

بله خود ناکسش همین کارو میکرده 

فقط این نیست که این مینا انقددد خورده شیشه داره انقد اذیتم میکنه از همه جا بلاکش کردم ولی مجبوری هر روز میبینمش 

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خود ناکسش همین کارو میکرده فقط این نیست که این مینا انقددد خورده شیشه داره انقد اذیتم میکنه از ه ...

کار خوبی کردی آفرین

اینجور آدما درظاهر دوستن؛ولی بلدن چجور از پشت خنجر بزنن

کار خوبی کردی آفریناینجور آدما درظاهر دوستن؛ولی بلدن چجور از پشت خنجر بزنن

فداتشم 

تو رومم حسود و بخیل 

مشکل اصلی اینه تو مجازی گنده میشه شاخ و شونه میکشته تو حضوری پاچه خواریم و میکنه