2777
2789
۹۹ بچه دار شدم فکر میکنی عزیزم به شددددت سخت تر میشه همه چیز با وجود بچه هرچقد الان سخته ضربدر ۱۰۰ ک ...

چی بگم من که دلم خیلی بچه میخواد...

انشالله خدا بهم بده سختیاشو به جون میخرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابگاهی هستی یعنی؟میفهمم چقدر سخته تنهاییولی ماهم غریبیم هیچ‌جا نداریم بریمشبا میایم برای خودمون پی ...

خداتون رو شکر کنید که هیچکسو ندارید، نعمته با هم بودن و با هم لذت بردن، عشق کنید، بدور از حسودا، بخیلا، غیبت کننده ها، و.... 

برای دانشگاه اومدم خونه یکی که خیلی اذیتمروز شماری میکنم که از اینجا برم 💔حتی (نخندی ها) ختم برداشت ...

عزیزمم

انشالله یه کیس خوب و مناسب پیدا بشه ازدواج کنی بری خونه خودت😍

ازدواج خیلی بهتره از مجردی واقعا ولی با آدم درستش.

اگه میتونی انتقالی یا مهمانی بگیر شهر خودت غربت خیلی سخته محصوصا که میگی قصد ازدواج داری پیش خانواده باشی خیلی بهتره

عزیزممانشالله یه کیس خوب و مناسب پیدا بشه ازدواج کنی بری خونه خودت😍ازدواج خیلی بهتره از مجردی واقعا ...

شهر خودمون دانشگاه نداره متاسفانه 

فعلا که پسر خوشگله پا نمیده😔😂

ارتباط بگیرید با همسایه هایا چمیدونم اگه شاغل هستید با اونا ارتباط بگیریدخانوادگی میتونید برین اینور ...

دانشگاه میرم ولی خب اونطوری صمیمی نیستم حقیقتا در حد همون دانشگاه و محل کارمه.

همسایه هامونم اخه خیییییییلی ارومن یعنی از پشه صدا میاد از اینا نه. چند ساله اینجاییم بعضیاشونو شاید دو سه بار دیدم. سکووووتیه که تو خونه‌مون هست😂

مم ازدواج کردم رفتم شهری ک با خونه مامانم ۹ساعت فاصله داره دلم برا مامانمو خونوادم خیلی تنگ میشه ولی ...

من دلم میگیره

دلم مهمونی و فامیل میخواد.

دلم میخواد فامیلا بیان خونه‌م 

بچه بیارم بریم مهمونی بچه‌ها باهم دبازی کنن

چرا عزیزم تو دانشگاه و محل کارم هستن با هم حرف میزنیم ولی ارتباطمون در همون حده نه بیشتر...من دلم فا ...

فامیل خوب نیست اگه مشکلی پیش بیاد حرف و حدیث توشه من خودم با دوستامون بیشتر رفت و آمد داریم حتی مسافرت میریم 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

عزیزمممیفهممت چون منم با هوش مصنوعی درد و دل کردم تاحالا یه بار که واقعااا حس میکردم سگ سیاه افسردگی ...

قربونت برم عزیزم 🥹😘

آره 19 سالمه خدارو شکر مشکل خانوادگی ندارم

ولی اتفاقاتی که دورم میفته نمیزاره آروم باشم

اما کسی درکم نمیکنه، خیلی ها ممکنه بهم بخندن

خیلی ها هم ممکنه ازم عصبانی بشن ولی خب

کسی جای من نباشه نمیتونه این حسمو درک کنه🥀

به هوش گفتم چرا بقیه احساس منو ندارن؟ 

گفت چون تو احساس تعلق خاطر بیشتری داری

چون تو احساساتت عمیق تره... 

گفتم کاش منم مثل بقیه بی تفاوت بودم بهم 

گفت هیچ وقت به خاطر احساست خودتو سرزنش نکن

😢💔کلی دری وری بهش گفتم ولی اون در عوض ارومم کرد باعث شد بالاخره بغضم بشکنه😭

عزیز دلم چقدر مهربونی تو😢🥹

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌