2777
2789

گفت جیش دارم که از پوشک گرفتمش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب من هر نیم ساعت یه بار میبرم ولی تا حالا خودش نگفته جیش دارم منو ببر دست شویی ولی بعد اینکه جیش م ...

خب هنوز امادگیشو نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وا اول باس بگه جیش دارم بعد از پوشک بگیری دیگ

خوب میگفت که مشکل از پوشک گرفتن نبود هر نیم ساعت میبرم دست شویی ولی تا حالا خودش نگفته منو ببر ولی بعد اینکه جیش کرد شلوارش میگه

خوب میگفت که مشکل از پوشک گرفتن نبود هر نیم ساعت میبرم دست شویی ولی تا حالا خودش نگفته منو ببر ولی ب ...

پسره؟

پسرا حتی دیدم تا ۳ و نیم سالگی هم مادرش نتونسته بگیره

پسرا دیرتر میگن

دختر من دوسالگی خودش گف جیش اصلا داخل پوشک جیش نمی‌کرد و نمیزاش هم پوشکش کنم دیگ منم پوشکش نکردم

کجایی آرزوی محال..

نه دختره ۲ سالو چهار ماهشه

من ی راهی انجام می‌دادم ب هرکی هم گفتم خوب جواب داده

وقتی میری دسشویی در دسشویی رو باز بزار ک ببینه داری اونجا جیش میکنی بعد بهش بگو نگا مامانی من جیش دارم ، و دارم اینجا جیش میکنم توهم هروقت جیش داشتی بگو بیایم اینجا جیش کنیم

کجایی آرزوی محال..

خوب آخرش که باید یاد بگیره الان ۲ سال ۴ ماهشه

خب زوده

حرفت مثل این میمونه ک چون آخرش باید سواد یاد بگیره پس الان بهش الفبا یاد بوم

هرچیزی زمان داره 

بچه شما خیلی کوچیکه 

جاری من ۳ سالگی گرفت پسرش راحت

بچه خواهرم ۳یالش پوشک میشه

بچه ها باهم متفاوتن بستگی به آمادگی بچه داره

دختر منم دو سال و یک ماهشه خودش پوشکدرمیاره ولی چون تو دسشویی کاری نمیکنه قصد گ فتن ندارم.