2777
2789
عنوان

اگه حامله باشید و اسم بچتونو انتخاب کرده باشین ولی پدر و مادرتون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم بچه به کسی به جز پدر و مادر اون بچه مربوط نیست

دقیقا ! بدجور رفتن رو مخ من ! ناراحت شدم .آخه مادر اون بچه منم چرا اونا این حرفا رو میزنن؟ مگه اسمشو گذاشتم پنیر که ایراد میگیرن!

دقیقا ! بدجور رفتن رو مخ من ! ناراحت شدم .آخه مادر اون بچه منم چرا اونا این حرفا رو میزنن؟ مگه اسمشو ...

اهمیت نده

شما اسمی که دوست داری رو بزار بقیه هم عادت میکنن

مادر من انقدر دخالت کرد انقدر عذاب وجدان داد که تهش اسمی که اون خواست رو گذاشتیم

چی میخواست حالا؟ 

خب میگفتی مادره من، تو یبار اسم مارو انتخاب کردی بسمونه

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

چه اسمی انتخاب کردی

هستی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

مادر من انقدر دخالت کرد انقدر عذاب وجدان داد که تهش اسمی که اون خواست رو گذاشتیم

آره نمیدونی که! بابامم از اون بدتر!برگشت گفت همینم کم مونده اسم نوه مون هستی بذاری!

من بهم برخورد برگشتم گفتم من همین اسمو انتخاب کردم هر کی خوشش نمیاد میتونه کلا صداش نزنه!

حالا مامانم دور برداشته که این چه طرز حرف زدن با باباته !یه عمر زحمت کشیدیم بزرگت کردیم اینه دستمزدمون؟

مادرمنم همینجوره برای همه چیز پوششم رفتارم میخوادجوری که اون میخوادبپوشم منم سازمخالفم من خیلی اراسته وشیک پوش وخانومانه میپ شم مامانم نه تیپ های امروز مدام میگه چرااینجوری تنت میکنی ولی کلا من کارخودمومیکنم