2777
2789
عنوان

اگه حامله باشید و اسم بچتونو انتخاب کرده باشین ولی پدر و مادرتون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ربط داره ب پدر مادر؟  بچه هرکی ب خودش مربوطه ولی خب در حد مشورت بد نیست ادم گوش بده ، بازم اگه از نظر اکثریت اسم اوکی و جا افتاده ایه تو جامعه ، دیگه بر میگرده ب سلیقه و مشکلی نداره 

پدر شوهر و مادر شوهرت میگفتن چیکار میکردی؟ الانم همون کارو کن

بازم میومد تاپیک میزد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

وقتی اسمی که انتخاب کردم آوا و معنای زیبایی داشته باشه و غیر متعارف نباشه ، مهم نیست بقیه موافق باشن یا نه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

والا من ک حتی شوهرمم ب حرفم توجه نکرد و اسم انتخابی خودشو گذاشت

بقیه ک جای خود دارن

۹ ماه من حمل کردم من رفتم طبیعی زاییدم همه جام پاره شد من بخیه خوردم یکی دیگ انتخاب کرد

کجایی آرزوی محال..کجایی..

واس منک گوش دادن همون اسمیوگذاشتن ک اونامیخاسن

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من ۷ ماهمه هنوز انتخاب نکردم، کاش خودم سر ی اسمی مصمم بودم حرف کسی رو قبول نمیکردم، توام اگ از تصمیمت مطمئن هستی، حرف‌کسی رو قبول نکن، حتی پدر مادر

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
هی میگن چرا این اسم؟مگه اسم هستی زشته؟😥

اگه خودت دوس داری بذار ولی خب اسمای قشنگ ترم هست

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

علت مخالفتشونو میشنیدم و دلایلش را.بعد در مورد اون دلایل فکر میکردم و تحقیق که ببینم منطقی و درسته یا نه. شاید چیزایی هست که ما به‌ش توجه نکردیم چون اسم خیلی موضوع مهمیه. اگرم دیدم دلیل درستی نداره نظر خودمونو انجام میدیم.