2777
2789
عنوان

پارتنرم نگه چه پرو هستم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میگفتم امتحانت کردم ببینم میگی اصلا شال نپوش؟چون من نمیپوشم👹

خود درگیری دارم من

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من بودم میگفتم امتحانت کردم ببینم میگی اصلا شال نپوش؟چون من نمیپوشم👹خود درگیری دارم من

😂 آره خوب تو بودی میگفتی خوب بود ولی من آخه میپوشم و میدونم بدش میاد نپوشم من عاشق شالم چون بهم تنوع میده راستش

نمیخوام ناراحتت کنم کلی خواستم ب عنوان ی خواهر یاد دوست یا هرچی ی چیزی بهتون بگم

توی نی نی سایت ی خانومی بود ک دوسال با ی آقا دوست بود و همش آقا میگفت قراره ازدواج کنیم و پیاماشون از مال شما هم عاشقانه تر بود 

و همش بهش میگفت خانوم خودم و...

دختره هم خیلی دوستش داشت

و حتی باهم چون رابطه شون طولانی شده بود دختره حامله شده بود

بعد ک این اتفاقا افتاد پسره کلا غیب شد کلا

و مامانش اومد روی کار و ب دختره گفت تو در شان خانواده ما نیستی و.. پسرم فقط با کسی ک من میگم ازدواج میکنه

و دوباره بش پیام بدی عکسات و پخش میکنم و... و چتاتم میفرستم برای خانواده ت

و دختره بجه شو سقط کرد خودکشی کرد فلان بعد کار ب شکایت رسید و...

اینارو نگفتم بترسونمت یا تودلتو خالی  کنم عزیزم

گفتم بدونی تواین زمونه هیچ چیزی از هیچیککککیییی بعید نیست و  سعی کن حتی اگ عقد هم نمیکنید فعلا و فقط ی آشنایی هست خانواده ها بدونن و اوکی بدن بعد نگن ن ما نگفتیم نمیشه توکی هستی و فلان عقد هم دوسال دیگه میکنید بکنید ولی حتی این دوستی ساده تون رو بزارین بدونن ک تکلیفت مشخص باشه🎀💖

امیدوارم خوشبخت بشین و بهم برسین 

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴