2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و بنده پذیرفتم و نظرتون بسیار عالی و منطقی بودممنون بابت شرکت در تاپیک

بابت پذیرش شما و ایجاد فضای آروم برای گفتگو و هم نداشتن گارد هم ممنونم ❤️❤️❤️❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بابت پذیرش شما و ایجاد فضای آروم برای گفتگو و هم نداشتن گارد هم ممنونم ❤️❤️❤️❤️

خواهش میکنم خواهر

کاش این فرهنگ رواج پیدا کنه که به نظرات همدیگه چه بد چه خوب چه زشت چه قشنگ احترام بزاریم و متاسفانه شاهد برعکس این مورد در نی نی سایت هستین همه دارن تلاش میکنن افکار همدیگرو به همدیگه بخورند و اگه در برابرش ایستادگی کنی توهین میکنن مثل اون بنده خدا داخل همین تاپیک

من نظر شما رو نپرسیدم نظر خواستی نظر خودمو گفتم ولی یه چیز ک من به کرات دیدم به شمام میگم روش تفکر ک ...

نظرتون بسیار قابل احترام هس🙏👏ممنون بابت شکرت در تاپیک

دوستان توجه داشته باشید این داستان واقعی نیس و یکدفعه ذهنم رو درگیر کرد که اگر همچین شرایطی پیش بیاد و قرار باشه نسبت به باور های اجتماعی و انسانی تصمیم بگیریم هر کسی چه نظری داره

دوستان توجه داشته باشید این داستان واقعی نیس و یکدفعه ذهنم رو درگیر کرد که اگر همچین شرایطی پیش بیاد ...

همين كه داري توضيح ميدي كه واقعي نيست بزرگترين دليل هست براي اينكه واقعيه وگرنه تو ني ني سايت روزانه هزاران نفر تايپيك ميزنن هيچ كدوم تاكيد نميكنن واقعي نيست😊

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

همين كه داري توضيح ميدي كه واقعي نيست بزرگترين دليل هست براي اينكه واقعيه وگرنه تو ني ني سايت روزانه ...

نشد دلیل

من دارم میگم واقعی نیس تا دوستان افراطی نظر ندن و با کمال آرامش روش فکر کنن نه اینکه سریع نظر بدن چون زندگی یک زن پا وسط هس

اگه اینجوری باشه مردهم اگه خیانت کنه کل اموالشوبایدبزاره واسه زن وبره......

فعلا موضوع خیانت زن هس انشالله سر فرصت برای خیانت مرد هم تاپیک میزنم و هر کس نظرش رو میگه

شما فعلا بچسب به موضوع و متن تاپیک سمت موضوع های متفرقه نرو

بحث تاپیک درمورد خیانت زن ها بود لطفا نسبت به اون جواب بدین انشالله اگه وقت شد برای خیانت مرد ها تاپ ...

چه ربطی به جهاز داره عزیزم هر دلیلی داشته که خیانت کرده خودش مربوطه جهاز رو پدرش خریده  اینقدر ضد زن نباشیم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم