2777
2789

اول اینکه خیانت هیچ گونه توجیهی نداره

دوم اون زن یا مردی که خیانت جنسی میکنه تکلیفش مشخصه حیوانی بیش نیستن منظورم اینجوری هس که خیانت در حد چت ،عکس های... و قرار عاشقانه باشه و قبلا یکبار از طرف شوهر بخشیده شده باشه و اینکه در زندگی از لحاظ مالی و عاطفی از طرف شوهر هیچ مشکلی نداشته باشه

اینجا بحث ذات اون فرد هس 

یا باز مهریه حقشه؟

از دید اجتماعی و انسانی جواب بدین نه از دید قانون، قانون ایران از همه لحاظ خیلی خیلی زیاد ایراد داره

از نظر خودم حق اینو نداره حتی کوچک ترین چیزی رو از اون زندگی با خودش ببره حتی جهاز خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زن در هر صورت مهریه می‌رسه بهش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

👇

🔹 در قانون ایران، خیانت زن (زنا یا رابطه نامشروع)
یعنی حتی اگر زن مرتکب خیانت شود، اصل مهریه همچنان حق اوست، مگر در شرایط خاصی.

اما جزئیات مهم دارد 👇

1. ⚖️ مهریه حق مالی مستقل است و از لحظه عقد به زن تعلق می‌گیرد.
    بنابراین اگر زن خیانت هم کند، این حق از بین نمی‌رود.
  2. تنها در صورتی ممکن است زن مهریه‌اش را از دست بدهد که:
    • خیانتش قبل از نزدیکی (رابطه زناشویی) ثابت شود، و
    • شوهر بخواهد عقد را فسخ کند به دلیل تدلیس (فریب در ازدواج).
      در این صورت، چون هنوز رابطه‌ای نبوده، ممکن است مهریه‌ای به او تعلق نگیرد.
  3. 💔 در غیر این صورت (بعد از نزدیکی یا در زندگی مشترک)، حتی اگر زن خیانت کند و طلاق بگیرد، مهریه‌اش پابرجاست.
    فقط ممکن است حق نفقه یا اجرت‌المثل از او سلب شود.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

مگه مردی که خیانت می‌کنه مال و اموالشو از دست میده که زن حتی جهازشو نبره 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

شاید قانونی حقش باشه، ولی مثل بعضی حلال ها ک‌حرام میشه

مثلا نمیگن حتی صیغه بین زن و مردی ک‌خونده شده اما یکی از طرف ها راضی نباشه اون صیغه حرامه، بنظرم مهریه هم بعضی وقتا مثل این حرامه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد