2777
2789
عنوان

رابطه دوستی با ادم تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
قرار بود توی کار بهم کمک کنه،هی بدقولی میکرد تااینکه یکی گفت ولش کن اگه خبرتم کرد نرو ،باورم نشد تاا ...

ببین فکر کن این مجرده این کار رو میکنه ما رو پاکی استادمون قسم میخوردیم تا گندش در اومد

پسر خوشتیپ و تحصیل کرده و پولدار دیدم که به زنش با وجود دوتا بچه خیانت میکنه اونم با چند نفر،میگن اختلال دو قطبی داره و آدم نرمالی نیست، بیچاره زنش که البته داره جدا میشه ازش 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خوشتیپ و تحصیل کرده و پولدار دیدم که به زنش با وجود دوتا بچه خیانت میکنه اونم با چند نفر،میگن اخ ...

واقعا موندم چیکار کنم ۵سال بود دوسش داشتم تا شرایط بهتر شه کنار هم کار کنیم الان دیدم همه شواهد و قرائن میگن خوب نیست اون