2777
2789
بله موافقم

🌷🌷🌷

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگن بايد بگین بعد گفتن قبول نمیکنن

جلره اول لازم نیست بگی.  بزار جلسه سوم اونم به خود داماد بگو و بهش بگی خودت در موردش فکر کن و نظرت بهم بگو و اگه امکان داره به کسی نمی خواد بگی بین خودمون باشه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

۶ ماه یه بار باید چک کنم به خاطر اینکه برام بمونه

یعنی   مشکل دفع پروتئین و کراتین و ... دارید؟؟؟یا فقط چکاپ می کنید  از سلامت کلیه مطمئن شید؟؟؟

چون اونایی که مادر زادیه ،مشکلی ندارن   تا ۹۰ سال هم بدون مشکل زندگی می کنن  بچه میارن   خیلی از قدیمی ها حتی خودشون هم متوجه نمیشدن   بر اثر یه اتفاق تو سونو متوجه می شدن و بدون مشکل

ولی اگه خدایی نکرده بر اثر  فشار خون  کراتین و ...از دست رفته  و یا پیوندی هستید باید بگید

ولی حدسم اینه   مادر زادی یه کلیه دارید

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

والا طبق قانون میتونه بعدا که فهمید به جرم فریب در ازدواج ازتون شکایت بکنه و حتی مطالبه خسارت بکنه و به راحتی عقد رو با استفاده از تدلیس فسخ کنه بدون مهریه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
هر ۶ ماه چک کنم باید چون ممکنه کلیم از دست بدم همینم که هست

خب به نامزدت بگو من این جریان رو دارم ، با ناراحتی و ... نگو عادی باش خودت ازش یه کوه نساز که اونام بترسن 

صرفا جوری بگو ک انگار فقط میخواستی در جریان باشه همین

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

همسایه مون عروسش نمیدونم چه مشکلی داشت طلاق داد.

دختر عموم هم از بدو تولد بنده خدا سرطان داشت تو یه دوره ای بیماریش خوب میشد یه دوره ای بد.ازدواج کرد و چند سالی زندگی کرد بچه دار نشد خانواده شوهرش طلاقش دادند ولی بنده خدا الان حالش خیلی بدتر شده 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...