2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه بعدا نیاز بشه چمیدونم والا

یعنی الان دارو استفاده نمی کنی؟؟.

ببین   پدر شوهر خاله ی من   خیلی خیلی ساله  یه کلیه اش از دست داده   متولد ۱۳۲۰ و خورده ایه

ماشاءالله   سالم و سرحال با اینکه نزدیک ۹۰ سال عمر داره   و کلا کلیه اش مشکل نداره

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
نه بابا اخه قیافه هم ندارم حالم خیلی گرفتس چرا من باید انقد سختی بکشم 😭

هیچ کسی زشت نیست

به بهداشتت برس  مرتب  خوشبو و شیک پوش باش

به پوستت اهمیت بده  فشیال کلینیکی برو  ماه میشی

ازدواجای امروزی انگار که دارن خرید و فروش کالا انجام میدن

درسته قبل ازدواج باید این موارد رو گفت ولی اینکه بعد ازدواج به خاطر این مورد بخوان شکایت کنن و طلاق بدن خیلی زیاده رویه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

نه فقط چک میکننن پارسال جراحی کردم

آهان   خب خداروشکر  که دارو و... استفاده نمی کنی

این یعنی  حالت اوکیه

جعفری خرد کن با  دو لیوان آب میکس کن بخور   عالیه واسه کلیه

سعی کن هفتگی جعفری بخوری   

یک مورد دیدم خانم مخفی کرد و همیشه بعد از ازدواج هم قرص میخورد. به خاطر بیماری سرع بود فکر کنم.  همسرش دلش باهاش صاف نبود. اخر هم طلاق

به نظرم بستگی به میزان مشکل داره ولی در هر صورت قبل از عقد بگید. ولی اگر مشکلتون خیلی حاد نیست،  بگذارید اول شما رو بشناسه بعد در اواخر آشنایی و قبل از عقد بگید.  اما اگر حاد هست،  درست نیست با احساس اش بازی بشه. از اول بدونه،  بهتره.