2777
2789

پسرم یه هفته است مریضه دیروز تب شدید کرد بردیم بیمارستان کودکان بستری کردیمش بعد هم اتاقی پسرش ۹ ماهه بود خوابیده بود بعد نرده تخت پایین بود بهش گفتم چرا نرده پایینه بچه تکون میخوره و میوفته خدایی نکرده دیدیم مادره یکم مکث کرد بعد گفت پسرم فلجه یعنی دلم میخواست زمین دهن واکنه برم توش انقدر خجالت کشیدم کلی هم ازش عذر خواستم😥😥

امروز  یکی از پرستار ها بهم گفت به پسرش ۱۴ امپول دوز بالا زده بودن و اعصب های بدنش از کار افتاد 

الهی بمیرم برا دل مادرش 

یعنی خدا لعنت کنه دکترایی که مدرکشون و سوادشون‌ بدرد عمه شون میخوره

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آمریکا یه دوره ای پزشک ها اعتصاب می کنند و کار نمی کنند بعد آمار مرگ و میر تو بیمارستان ها امده بود پایین

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

متاسفانه مملکت ما هردم بیلی هست و هیچ کس وظیفشو درست انجام نمیده 

بابت بد انجام دادن وظیفش توبیخ نمیشه 

بدون داشتن شایستگی با پارتی و سهمیه هستن سرکار

اونایی هم ک واقعا بدرد بخور هستن  و سواد داشتن مهاجرت کردن

همه در حال سرهم کلاه گذاشتن هستن 

خر تو خرعه

متاسفانه مملکت ما هردم بیلی هست و هیچ کس وظیفشو درست انجام نمیده بابت بد انجام دادن وظیفش توبیخ نمیش ...

دقیقن هیچکس دلسوزی نمیکنه همه دنبال پولن و هیچ قانون و توبیخی وجود نداره متاسفانه

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

با سهمیه هیچ شغلی نباید بدن نه فقط پزشکیوکیل های سهمیه یپرستار های سهمیه ی و .......

درسته 

ولی کیه که بفهمه 

یکی رفت جون خودشو داد درست جاش بهشت باشه  ولی چرا باید مردم با جون بچه هاشون تاوانشو پس بدن،چند تا جون در برابر یه جون؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون