2777
2789
چرا حال بهم زنو وحشتناک؟ یعنی چجوری بود؟!

مثل قبل نبود 

قبلا خیلی جنتلمن و مهربون بود و تیپشم خوب بود

اینبار که دیدمش تیپش افتضاح، از اول تا اخر قرار داشت شوخی جنسی میکرد و بددهن شده بود🤢

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل قبل نبود قبلا خیلی جنتلمن و مهربون بود و تیپشم خوب بوداینبار که دیدمش تیپش افتضاح، از اول تا اخر ...

حالا یا قبلا داشته نقش بازی میکرده،

یا کلا عوض شده

خودت برگشتی ولی چرا سرد بودی حالا

بخاطر اذیتایی ک شده بودم نمیدونم تا برگشت سرد شدم برام بی اهمیت شد ولی نذاشتم حسم بمیره چون واقعا عذاب کشیده بودم

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

حالا شما بگو شاید من با حرف شما نظرم عوض شد

عزیزم دیگه همه چی واضحه مگر اینکه بخوای خودتو به خواب بزنی

بخوای پیش قدم رابطه بشی و حتی اگه پسره قبول کنه میشه پرنسس تر از پرنسس 

اگه ی پسر دختری دوست داشته باشه براش کوه می‌کنه نه اینکه ولش کنه بره 

بیخیالش شو دیگه از اون چیزی در نمیاد فقط شخصیت خودتو خرد می‌کنی و تا آخر عمر تروما میگیری 

عزیزم دیگه همه چی واضحه مگر اینکه بخوای خودتو به خواب بزنیبخوای پیش قدم رابطه بشی و حتی اگه پسره قبو ...

ما کات نکردیم دعوا هم نکردیم فقط دیگه دو هفتست که حرف نزدیم

ترجیحا ی پروفایل عوض کن یا ی تغییر این شکلی کلابزار خودش بیاد

اینکارا رو کردم اگه میخواست بیاد تا الان اومده بود سگ نمیدونم کی بهش گفته حتی اگه از دلتنگی مردی پیام نده تا خودش پیام بده