2777
2789
عنوان

شما جای من بودید خلاف سخن خدا عمل میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 106 پست
دوستان زود قضاوتم نکنید من دیر بچه دار شدم الان ۴۴ سالمه فقط چه کار کنم خدا رو راضی کنم

بچرو دنیا بیار و ب سقط فکر نکن

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان زود قضاوتم نکنید من دیر بچه دار شدم الان ۴۴ سالمه فقط چه کار کنم خدا رو راضی کنم

وقتی میگی پشیمون بودی از سقط قبلی و عذاب وجدان داشتی پس دوباره نباید اون کارو تکرار کنی 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
درست میگی الان تو حالت سکته ام

اسی جون 

شیطون بدجوری رفته توی جلدت 

توبه کن و شیطون رو لعنت کن 

این بچه چنان پربرکت و پر روزی بشه که نگو 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته حتی یک برگ هم از درخت نمیفته یعنی چی به خدا چه ربطی داره ، مگه شوخیه ...

پس چرا واسه ماهایی که بچه میخوایم نمیده ؟! به این خانم میده که سقط کنه ؟!!

اگر به قول شما خواست خداست ، پس باید به عدالتش شک کرد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نه خواهر گلم خودم التماس شوهرم کردم بچه سوم ولی الان دوباره میترسم غریبی ودست تنهایی سن بالا

نترس تجربه دوتا داری اینم سومی. بذار بیاد فقط بعدش جلوگیری کن. همون یکی هم توی پروندت هست نمیخواد سنگین کنی پرونده ت رو . بذار دنیا بیاد بچه ت حق زندگی رو ازش نگیر

چه حالب که اینقدر دقیق اومده نیسه لطفا برای من هم ی دونه بگیری؟؟فقط بلد نیستم فقط بهم توضیح بده چطور نیت کنم منم نیتم بچه است به دلم هست به زودی مادر میشم بعد از ۵سال.دیگه خودت خواستی خدا هم داده و حالا نمیدونم من که سقط رو تو شرایطی که فراهم نیست گناه نمیدونم البته ابن نظر منه