2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم با اشتباع کردن تجربه ب دست میاره اینی ک من الان هستم مدیون همون اشتباهاتم...ادم نباید خودشو بخاط ...

قطعااا درسته شبیه اون اهنگ که میگه می گذره درس میشه منم اشتباه کردم ولی درس گرفتم که نباید دیگه بری سمت این کار با روحیه تو سازگار نیس و صدمه می بینی جاش درس عبرت گرفتم از خطام

باهرکسی رفتو امد نکن 

هیچوقت نگو فلانی تحصیل کردس یا پولدار یا خوشگل حتما ادم خوبیه گول ظاهر نخور

از افرادی که ازخودشون تعریف میکنن دوری کن 

زیاد تعریف کسی ام نکن اگه مشکلی براشون پیش بیاد میگن چشمت شوره چشمشون زدی خیلیا خرافاتی و جاهلن حتی خارج کشور زندگی کنن هنوز افکار خرافاتی و جهالتو دارن

بدون شناخت کامل ازدواج نکن حتما در دوران اشنایی پسرو امتحان کن وقتی مشکلی دیدی برای خودت توجیحش نکن 

یعنی چی تروخدا بیشتر توضیح بده ؟ اگه منظورت اینه که به فکر ازدواج نبودی و اینا من کلا برام این چیزا ...

منظورم اینه باید یکمم زندگی کنی و مهارت و هرچیز دیگه ای کنار درس بلد باشی

نه اینکه تنها دستاوردت نمره های خوب باشه
درضمن اصلا منظورم این نیست که درس نخونی
نوشتم که "بیش از حد زیاده روی اونم تو سال دهم و یازدهم" خوب نیست

9teen ── .✦ 

آلن بیست سالمه اگر برمیگشتیم استرس نمیگفتم چون بنظرم واقعا کنکور چیز نیست در برابر درس های که الان د ...

اره کلا هر چی میری بالاتر زندگی و درس و همه چی سخت تر می گذره قبول دارم حرفتو

خب الان کاری نکردی که تجربه شده بخوای با ما به اشتراک بذاریش؟

با فامیل رل زدم 

با فامیل رفاقت کردم

جفتش اشتباه محض بود

🎀🦄 ...Little hearts can make big magic ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2327170