2777
2789
عنوان

ترشی خوردن در شب

63 بازدید | 5 پست

بهتر است از خوردن ترشیجات در شب پرهیز کنید، زیرا خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب پوکی استخوان و ضعف اعصاب و حتی سکته‌های مغزی و قلبی می‌شود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مگه میشه ترشی باشه و نخوریم ..غذا رو که نمیشه خورد مخصوصا ماکانی حتی سالاد هم سرد  ماست و دوغم سرد ..تو ترشی سیاه دونه و فلفل و ادویه های دیگه میریزم بعدم اب گوجه ای و شوری ..الان دیگه روغن ووخیلی از خوراکیها فست فودها کلا همه چیز مضر اگه بخوای اینجوری حساب کنی ،حتی همین هوای آلوده ..بیخیال بابا ته ش که میمیریم ..خیلیا تا آخر عمرشون دبه دبه ترشی خوردن مرگ راحتی م داشتن ..الان الکی جوونا سکته میکنن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه ترشی باشه و نخوریم ..غذا رو که نمیشه خورد مخصوصا ماکانی حتی سالاد هم سرد ماست و دوغم سرد . ...

خب روز ترشی بخوریم ضرر نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یبوست میاره ترشی

من خودم یبوست میشم همیشه ،ولی یه مدت طولانی ترشی درست نکردم که نخورم، هیچی فرقی نکرد .الان میارم یه کاسه پر میخورم  ..هر بدنی یه جوره...مثلا من پیتزا ،کالباس ..خوراک بندری اینا میخورم یبوستم خوب میشه ..عجیب نیست ..حالا خیلیا میگن نخورین یبوست میکنه ..من نمیفهمم من چرا اینجورم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......