2777
2789
عنوان

شیردوش برقی خوبه بخرم❓

323 بازدید | 32 پست

دخترم ۱۹ روزشه یه سینه‌م رو نمیگیره و فکر میکنم فقط با یکی هم سیر نمیشه

به نظرتون بدوشم بدم بخوره خوبه؟ همه میگن عادتش بده اونم بخوره ولی خب نمیخوره چیکار کنم هم منو خسته میکنه هم خودشو

به نظرتون اگر دخترم بزرگتر بشه هر دو رو میخوره؟ منم فعلا میدوشم که خشک نشه

شاغلم هستم الان مرخصی‌ام فعلا ولی ۱۱ ماهگی بچه‌م باید برم سرکار اون موقع هم باید شیر بدوشم لازمم میشه

اگر مارک خوبی میشناسید معرفی کنیدبی زحمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم از طعم اون سینتو که میگی نمیخوره ،بچش شاید ترشه یا بو میده ،برامن دخترم از ۳ماهگی به بعد نخورد ی ...

با شیردوش دستی میدوشم میریزم تو شیشه شیر میخوره ولی اون سینه رو نمیگیره

بازم نمیخوره انقدر سرشو اینور اونور میچرخونه و گریه میکنه که کلافه میشمخب شیر هم باید بخوره دیگه

بآید بخوره 

ولی تایمی ک نیستی عدا میخوره

دیگه ۱۱ ماهه باید تایمی ک مادر نیست با عدا بمونه.

بعد یک سال هم ک دیگه اولویت میشه غذا

من بودم نمیخریدم

درکنار شیر خودم شیر خشک میدادم.

بآید بخوره ولی تایمی ک نیستی عدا میخورهدیگه ۱۱ ماهه باید تایمی ک مادر نیست با عدا بمونه.بعد یک سال ه ...

آخه یه سینه رو بدم یکی رو ندم سینه‌هام بزرگ کوچیک میشن با شیردوش دستی هم که خیلی سخته