2777
2789
عنوان

چطوری سردرد میگرنی رو از بین ببریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 44 پست

البته اینم شنیدم که میگن بعد حموم پاتونو آب سرد بزنین بعد خارج شین برای جلوگیری از سردرد

کپسول آسیفن هم خوبه..تاثیر بخشه تا حدودی

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان منم میگرن دارم ولی تاحالا یاد ندارم قرص خورده باشم برای دردش،رفتم دکتر برای عکس گرفتن که ...

ارگوتامین اصلا نخور خانواده ما کلا میگدن دلرن.ارگوتامین میگرنو خوب میکنه ولی عوارض خیلی زیادی داره داداش من میخوره اما باعث شده هی فشارش بالا بره

سلام دوستان منم میگرن دارم ولی تاحالا یاد ندارم قرص خورده باشم برای دردش،رفتم دکتر برای عکس گرفتن که ...

پروپرانول قرصیه که آدم تو هر شرایطی میتونه مصرف کنه..به هیچ وجه اعتیاد آور نیست

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

من میگرکسترا میخورم ولی تپش قلبو خیلی زیاد میکنه خیلی خراب باشم میخورم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
من میگرکسترا میخورم ولی تپش قلبو خیلی زیاد میکنه خیلی خراب باشم میخورم

میتونی با مشورت پزشک خودت کنارش پروپرانول بخوری که از تپش قلبت جلوگیری کنه

بچه ها میگرن من و برادرامو مادرم داریم.مال من خفیفه اما داداشم و مامانم خیلی افتضاحه میگرنشون.مامانم بزور آمپول خوب میشه.اما الان یه سالی میشه قطره روغن بنفشه برپایه کنجد به بینیش میریزه میگه خیلی خیلی کم کرده تعداد سردردهامو.عطاریها دارن خواستیت استفاده کنین

میتونی با مشورت پزشک خودت کنارش پروپرانول بخوری که از تپش قلبت جلوگیری کنه

نمیخورم تا زمانی که دیگه نتونم تحمل کنم رو موت باشم میخورم ولی موقع بارداریم عذابی کشیدم وحشتناک پیش دکتر رفتم داده 

منم خیلی وقته دارم با طپش قلب شدید ...برای طپش قلب پروپرانول میخورم ۲۰ میل و برای سردرد هم نوافن میخورم خیلی خوب جواب داده من با همین نوافن خوب میشم یه دکتر بهم گفت که بخورم ...اما گردن درد خیلی بدی میگرم ..خواستم ازتون سوال کنم ایا شما هم موقعی که دردهای میگرنی تون شروع میشه گردن درد دارید ؟؟؟

نمیخورم تا زمانی که دیگه نتونم تحمل کنم رو موت باشم میخورم ولی موقع بارداریم عذابی کشیدم وحشتناک پیش ...

آره..خیلی سخته متاسفانه  

بچه ها میگرن من و برادرامو مادرم داریم.مال من خفیفه اما داداشم و مامانم خیلی افتضاحه میگرنشون.مامانم ...

واقعا بزنم ما هم پدرم هم مامانم هم تو خانواده مادریم کلا پولداریم خخخ از لحاظ میگرن خیلی بدهه

نمیخورم تا زمانی که دیگه نتونم تحمل کنم رو موت باشم میخورم ولی موقع بارداریم عذابی کشیدم وحشتناک پیش ...

وایی من همیشه به این موضوع فکر میکنم برام شده سوال ...چرا من دوران بارداریم اصلا سردرد نگرفتم ..

منم خیلی وقته دارم با طپش قلب شدید ...برای طپش قلب پروپرانول میخورم ۲۰ میل و برای سردرد هم نوافن میخ ...

من پشت گردنمه بیشتر سرمه با چشمم گوشه پیشونیم ووویی