2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کسی بیاد ب مشکلو رنج کسه دیگه بگه از فضا اومدین مگه میشه ؟..اره عزیزم میشه کلی مشکلات و دردسر هست که باید شکر کرد سرمون نمیاد دلیل نمیشه چون تجربش نکردین بگین دروغه 

یه نمونه از چرت ترینش: یه نوجوان که خودش بخاطر رفتن دوست پ.س.ر.ش ناراحته و..... . میاد برای یه خان ...

بله چون آدمای پخته تر به این آسونی نظر نمیدن خیلی محتاط ترن

ولی نسل جدید بی پروا و جسور هستن البته این خوبه که راحتن

بله چون آدمای پخته تر به این آسونی نظر نمیدن خیلی محتاط ترنولی نسل جدید بی پروا و جسور هستن البته ای ...

اره جسور بودن خوبه . البته اگر بتونن از تو زندگی واقعی هم ازش استفاده کنن نه فقط تو مجازی ....... محتاط بودن هم خیلی خوبه.....منظورم از نوجوان این بود طرف استرس داره نکنه باردار باشه چون ممنوعه بوده و هزار رفتار نامتعادل دیگه ولی می‌نویسه این شوهر را از کجا پیدا کردی طلاق بگیر.....

با ۱۹ سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم چون پول داشت خوب بود با همسن فقیر خودم ازدواج کنمرسماً فروخته خ ...

من به یک نتیجه ای رسیدم

الان چون اینترنت در دسترس همه هست سریع یه چیزی تو جامعه بولد میشه و الکی الکی حزء معیار به حساب میاد

از عمل های زیبایی گرفته تا معیار های ازدواج

قبلا عقاید خیلی متفاوت بود وهرکسی متر ومعیار خودش رو داشت

کلا افکار آدما مستقل از همدیگه بود

من به یک نتیجه ای رسیدمالان چون اینترنت در دسترس همه هست سریع یه چیزی تو جامعه بولد میشه و الکی الکی ...

فکر نکنم تفاوت عقاید زیاد بوده باشه تو گذشته چون تعصب بیشتری داشتن

در هر صورت ارزش ها هیچوقت تغییر نمی‌کنن مثلا دروغ الان بده صد سال پیشم بد بوده هزار سال دیگه هم بده 

فقر فرهنگی هم همینطور