2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهم روحیه بدید

158 بازدید | 23 پست

شوهرم میخاد ترکم کنه. تازگی مطمین شدم چند سالی با

یه خانمی رابطه داره. حالا که میخاد بره هرچی دلش خواست بهم گفت. خانمایی که شوهرشون هم خیانت کرده هم میخاد رها کنه بره بیاید دلداریم بدید.

از غصه دارم میمیرم. بیاید دعوام کنید نذارید عصه بخورم

چقدر سخته آدم بخاطر یه هرزه انقدر کوچیک بشه

چرا خدا هیچی بهشون نمیگه؟

برو خداروشکر کن داری راحت میشی از دستش خدا اگه چیزی رو از تو زندگیت ببره مطمُن باش بهترشو برات میاره 

زندگی فقط شوهر نیس یه بخش خیلی کوچیکش شوهره

حق داری غصه بخوری تا یه مدت اما حق نداری جا بزنی حق نداری غرورتو بشکنی حق نداری بقیه زندگی تو خراب کنی

قلادشو باز کن بزار بره دنبال لیاقتش 

ولی مهریتو از حلقومش بکش بیرون بزار بره درخواست طلاق بده بعد شما با کمک یه وکیل برو مهریه و نفقتو بزار اجرا

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خداروشکر کن داری راحت میشی از دستش خدا اگه چیزی رو از تو زندگیت ببره مطمُن باش بهترشو برات میاره ...

چقدر خوب گفتی. اره واقعا همینه. پس چرا دل من گرفته؟

قلادشو باز کن بزار بره دنبال لیاقتش ولی مهریتو از حلقومش بکش بیرون بزار بره درخواست طلاق بده بعد شما ...

نمیدونی چه حرفایی بهم زد. خودش با یه هرزه دوست شده اونوقت به من میگه هرزه ارزون. میگه لیاقت نداشتی. من هیچوقت بهش خیانت نکردم

نمیدونی چه حرفایی بهم زد. خودش با یه هرزه دوست شده اونوقت به من میگه هرزه ارزون. میگه لیاقت نداشتی. ...

خدا به دلت صبر بده عزیرم ولش کن بره بهترینا برات پیش میاد بعد اون

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

خدا به دلت صبر بده عزیرم ولش کن بره بهترینا برات پیش میاد بعد اون

ممنون عزیزم. خدا هیچ کاری نمیکنه. نه صبر میده نه اونا رو تنبیه میکنه. هیچ کاری نمیکنه. همیشه طرفدار ظالمه

برو خداروشکر کن داری راحت میشی از دستش خدا اگه چیزی رو از تو زندگیت ببره مطمُن باش بهترشو برات میاره ...

ولی خدا هیچ چیز بهتری نمیده‌. خدا دید که چقدر در حق من ظلم شد ولی کاری نکرد هیچ کاری نکرد

ممنون عزیزم. خدا هیچ کاری نمیکنه. نه صبر میده نه اونا رو تنبیه میکنه. هیچ کاری نمیکنه. همیشه طرفدار ...

ن عزیزم اینجوری نیس خدا خیلی بزرگه خیلی 

منم تو سخت‌ترین شرایط زندگیمم با اینکه هیچ نشونه‌ای نمیبینم ولی بازم بهش امید دارم 

شاید بیرون انداختن این ادم از زندگیت شروع روزای خوبت باشه

ن عزیزم اینجوری نیس خدا خیلی بزرگه خیلی منم تو سخت‌ترین شرایط زندگیمم با اینکه هیچ نشونه‌ای نمیبینم ...

خدا برای من اصلا بزرگی نکرد. همیشه اشک ریختن منو دید و نگاه کرد و هیچی نگفت. روزبروز شوهرم بهتر شد و اخر هم با یه هرزه دارع میره. منو تا تونست تخقیر کرد.  خدا نیست. مگه نمیگن خدا کمک میکنه. پس کی؟ دیگه ناامید شدم

خدا برای من اصلا بزرگی نکرد. همیشه اشک ریختن منو دید و نگاه کرد و هیچی نگفت. روزبروز شوهرم بهتر شد و ...

برات آرزوی آرامش و دل خوش دارم عزیزم

واقعا شرایط سختیه ولی تو از پسش برمیای

از حقت دست نکش و بشونش سرجاش مردکو