2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک دیگه میزنم عکسشو میذارم قفل میکنم ببینی 😇😇😁

ای جونم حتما بزار عاشقشونم.. الهی ک انقد مهربونی فرشته جونم 😍😘

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

وایییی خدااااا چقدر ناز…🥹

اذیتشون نکنی هاا گناه دارن هوا هم سرد شده کوچیکن🥺🩵✨

و اینکه عزیزم در رابطه با یکی از کسایی که تو تاپیک گفته بود مگه موی گربه شسته میشه باید بگم که بله قشنگم شسته میشه اصلا نگران نباش💋💋

نمیدونم دفه اوله به پیشیا پناه دادین یا نه ولی طبق تجربه خودمو دوربربام میگم، گشایش و برکت و آرامش م ...

ای جااانم چقدرررر قشنگ.. 🥰 🥰 🥰 من یسری به یه گربه غذا میدادم چند سال قبل.. میومد پشت در در میزد برام عجیب بود منتطر میموند حس قشنگی دارن ولی ازین زاویه نگاه نکرده بودم قطعا کمک به حیوونا هم برکت میاره.. 

سرده میرن اون تو گرمشون بشه 

گربه ها عاشق جعبه مقوان کارتن بیار و داخلش یه حوله یا پارچه که نمیخوایی رو پهن کن یکم غذا بذار توش خودشون یاد میگیرن میرن اون تو سعی کن جعبه در دار باشه شاید خودشونو جنع و جور کنن در کارتن بسته بشه سرما کمتر بیاد تو جعبه 

ای جااانم چقدرررر قشنگ.. 🥰 🥰 🥰 من یسری به یه گربه غذا میدادم چند سال قبل.. میومد پشت در در میزد ب ...

من الان تایم ندارم از داستان گربه بیزاری تا گربه پرستیمو اتفاقاتی ک برام افتادو تایپ کنم😁

ولی عجیب غریب با اومدنشون مالمون برکت گرفت، آرامش برقرار شد تو خونمون.

و اینکه گربه در میزنه نشون دهنده طلسم تو خونتونه ها میدونی؟!  کلا گربه ها از نظر متافیزیک خیلی کمک کنندن

هر چی میزنم عکس لود نمیشه هر وقت درست بشه تگ میکنم ببینی فرشته ی منی 😇 😇 😇 ⭐️ 😘

یه شات از عکست بگیر و بزار میاد حتما.. من اینجور عکس از گالری بفرستم این طوری ارسال میکنم سایت 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

ای جااانم چقدرررر منمممم ارهههه 😂 😅 دورت بگردممم 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

و اینم. بگم.. گربه ها بازیگوشن یه توپ کوچولو بنداز جلوشون.. ببین چکار میکنن برات.. من داشتم.. انقد قشنگ با این توپه بازی میکردن که نگو.. 😍😍😍

سرده میرن اون تو گرمشون بشه گربه ها عاشق جعبه مقوان کارتن بیار و داخلش یه حوله یا پارچه که نمیخوایی ...

آره از سرما میرن رو کفش من.. فدات مهربونم چشم انشالله جعبه میذارم براشون 🥰🤗

من الان تایم ندارم از داستان گربه بیزاری تا گربه پرستیمو اتفاقاتی ک برام افتادو تایپ کنم😁ولی عجیب غ ...

الهییی عزیزممم 🥰 جدی خیلی سال پیش بود من خب زیاد اعتقادی به این چیزا ندارم.. طلسم و اینا.. ولی جالبه که 

بودنشون برکت میاره..