2777
2789
عنوان

چرا پسرای کلاس همه با من دشمنن❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 58 پست
اگر استاد دانایی باشه، کم نمیکنه!بعدم اون بهتر دانشجو رو میشناسه و میدونه به این حرف.ها توجه نکنه

مرسی گلم  استادمون سنش بالا هست خیالم یکم راحت شد به نظرت به استادم پیام بدم بگم که بخاطر مسکن های پزشک امروز حالم بد بود و نمره کم نکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم استادمون سنش بالا هست خیالم یکم راحت شد به نظرت به استادم پیام بدم بگم که بخاطر مسکن های پ ...

اصصصصصصلاااااااا...

اینجوری یعنی یه جیزی بوده و تو رفتی که توجیه کنی!

اصصصصصلااااااا گردن نگیر...

اگر خود استاد اومد پرسید بگو دارو مصرف میکنم و دکتر هم ازم خواست استراحت کنم، اما من ترجیح دادم که حضور داشته باشم سر کلاس..

و همه تلاشم رو کردم که حواسم به درس باشه...

و اینم نکاتیه که اون جلسه من نوشتم(بهش نشون میدی جزوه رو)

ماکارون هستم:)

عزیزم یه واقعیتی تو دانشگاه های ایران هست که معمولا دخترا بیشتر درس میخونن و نمره های بهتری میگیرن . این یارو هم احتمالا از اون نخاله های دوران مدرسه بوده که میخواسته با آدم فروشی علاقه معلم رو داشته باشه .

شما زیاد خودت رو درگیرش نکن ، نه جواب بده نه ... این جور آدم ها دنبال شر می‌گردن .

خب فقط پسرای کلاس این رفتار هارو دارن بقیه شونم هم کارهای بی شخصیتانه انجام میدن و دخترای کلاس برعکس ...

اسی از پسر جماعت چه انتظاری داری آخه؟!

اکثرشون لوزر و بی لول و بی ادب و بی تربیت...

برن گم شن بابا

ماکارون هستم:)

عزیزم یه واقعیتی تو دانشگاه های ایران هست که معمولا دخترا بیشتر درس میخونن و نمره های بهتری میگیرن . ...

امیدوارم خدا جوابش رو بده چون من حتی با بدترین وضعیت جسمی ممکن و مسکن های سنگین پزشک و راه دور سر کلاس بخاطردرس حاضر شدم خیلی نگرانم استاد به حرف اون نمره من رو کم کنه

اسی از پسر جماعت چه انتظاری داری آخه؟!اکثرشون لوزر و بی لول و بی ادب و بی تربیت...برن گم شن بابا

برای همینه از ازدواج و روابط می ترسم از وقتی پسرای دانشگاه رو دیدم دیدگاهم به پسرا بدتر شده

امیدوارم خدا جوابش رو بده چون من حتی با بدترین وضعیت جسمی ممکن و مسکن های سنگین پزشک و راه دور سر کل ...

نه بابا نترس ، دانشگاه که مدرسه نیست ... همین که سرکلاس باشی و تو امتحان نمره خوب بگیری عالیه و مشکلی پیش نمیاد .

راستی رشتت چیه ؟