2777
2789
عنوان

چرا پسرای کلاس همه با من دشمنن❓😐

678 بازدید | 58 پست

دوستان ببینید من حتی به صورت پسرا نگاه نمی کنم و سرم پایین و سرم گرم درس و دوستای مثل خودم و ورزش و کتاب هست کلا 

حتی پسر های کلاس رو اصلا نمی شناسم من مریض شده بودم و رفتم دکتر و دکتر بهم دارو داد سر کلاس رفتم دارو خورده بودم باور کنید فقط برای ۱ دقیقه وسط توضیحات استاد بخاطر تاثیر دارو خوابم برد انقدر کوتاه که استاد هم نفهمید 

داشتم می رفتم با دوستم از کلاس بیرون ک یکی از این پسرتی کلاس به من اشاره کرد گفت استاد نمره این دختره رو کم کنید سرکلاستون خوابیده بود😐من چیزی نگفتم رد شدم رفتم

به نظر شما چرا با من دشمنن زیراب من رو می زنن؟یعنی واقعا استاد نمره منرو کم می کنه؟باور کنید من همش روزی ۱۱ ساعت کم کم درس می خونم ناراحت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مطمئنی؟خیلی نگران شدم من در حد بی هوش شدن درس می خونم نگران شدم زحمتم به باد بره

اگر استاد دانایی باشه، کم نمیکنه!

بعدم اون بهتر دانشجو رو میشناسه و میدونه به این حرف.ها توجه نکنه

ماکارون هستم:)

چه هم کلاسی خودشیرین و به درد نخوری...میگفتی شما باید بری مهد کودک اینج چیکار میکنی.....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

پسرا دانشگاه اگه ببین یه دختر محلشون نمیده و مثل بقیه دخترا آویزونش نیست تا اعماق وجود میسوزن

من اصلا حتی هیچکدومشون رو نمی شناسم و اصلا حتی تا حالا باهاشون هم صحبت نشدم چون عقاید شخصی خودم رو دارم اما همشون الکی علیه من شدن و پیش اساتید زیر اب منو می زنن فقط😐انقدر نگرانم ایقدر زحمت درس خوندنام خراب بشه و استاد واقعا نمره من رو کم کنه

میگفتی بمال عزیزم نون تو مالیدن🤣🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/