2777
2789

مشهدیا مدرسه ی فرهنگ پویا برای بچه های بیش فعال تو کلاهدوز هست کسی اطلاعی داره راجع بهش 

اسمشو شنیدین؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

می خوام به خاطر مدرسه مهاجرت کنم مشهد 

این قدر اینجا در عذابیم 

پسرم بیش فعاله می خوام ببینم چه طوریه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
می خوام به خاطر مدرسه مهاجرت کنم مشهد این قدر اینجا در عذابیم پسرم بیش فعاله می خوام ببینم چه طوریه

اون که برای بچه های اوتیسم هس، نشنیدم واسه بیش فعالی باشه، خیلی کار خاصی هم انجام نمیده شهریه دبیرستانش۵۵تومنه امسال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که برای بچه های اوتیسم هس، نشنیدم واسه بیش فعالی باشه، خیلی کار خاصی هم انجام نمیده شهریه دبیرست ...

تو رو خدا بگو هر چی می دونی راجع بهش 

اون که برای بچه های اوتیسم هس، نشنیدم واسه بیش فعالی باشه، خیلی کار خاصی هم انجام نمیده شهریه دبیرست ...

اره ۵۵ تومنه 

نوشته تو سایتش یرای بیش فعال ها 

یعنی کلاس جدا برا بیش فعال ها ندارن 

با اوتیسم تو یه کلاسن 

پسرمن هوشش خوبه ولی بیش فعالی شدید داره و پرخاشگری 

اره ۵۵ تومنه نوشته تو سایتش یرای بیش فعال ها یعنی کلاس جدا برا بیش فعال ها ندارن با اوتیسم تو یه کلا ...

فردا پیام بده تا شماره مدیر رو بگیرم بهت بدم سوالات رو بپرسی مستقیم، در محله خوبیه مدرسش، در بافت‌ شهری هم اصیله و عالیه برای زندگی

فردا پیام بده تا شماره مدیر رو بگیرم بهت بدم سوالات رو بپرسی مستقیم، در محله خوبیه مدرسش، در بافت‌ ش ...

دستت درد نکنه 

باشه جان  

اره ۵۵ تومنه نوشته تو سایتش یرای بیش فعال ها یعنی کلاس جدا برا بیش فعال ها ندارن با اوتیسم تو یه کلا ...

پسر خالم دیرآموز بود و اوتیسم خفیف داره می رفت اونجا، در به ظاهرش نمیخوره که دیر آموزه هوش اجتماعی به شدت بالایی داره خانواده های بچه ها تحصیلکرده و سطح بالا هستن. حداقل دغدغه فرهنگی بچه هاشون رو دارن

پسر خالم دیرآموز بود و اوتیسم خفیف داره می رفت اونجا، در به ظاهرش نمیخوره که دیر آموزه هوش اجتماعی ب ...

پسر من دیر اموز نیست 

ولی خوب هوش اجتماعیش کمه 

بعد با همکلاسیاش همش کتک کاری داره 

تو مدرسه رو زمین میشینه  اصلا یه وضعی 

می خوام از گرگان بیایم 

فقط می خوام به جا پسرم ببرم که درک بسه بهش برچسب نزنن 

احساس خوب داشته باشه 

پسر من دیر اموز نیست ولی خوب هوش اجتماعیش کمه بعد با همکلاسیاش همش کتک کاری داره تو مدرسه رو زمین می ...

اگر اومدی اینجا،  یه فوق تخصص مشاوره و روانشناسی کودک هس دکتر امین یزدی، الان زنگ بزنی۴، ۵ماه بعد وقت میده ويزيت شدیدا گرون ولی تشخیص عالی. 

اگر اومدی اینجا، یه فوق تخصص مشاوره و روانشناسی کودک هس دکتر امین یزدی، الان زنگ بزنی۴، ۵ماه بعد وق ...

دستت درد نکنه 🌹😍😘

امسال رو به هر ذلتی هست اینجا می مونم 

تا انتقالی همسرم جور بشه زمان میبره 

پسر من دیر اموز نیست ولی خوب هوش اجتماعیش کمه بعد با همکلاسیاش همش کتک کاری داره تو مدرسه رو زمین می ...

واللا الان تو این سن نصف پسرا پرخاشگرن، به نظرم مشهد دسترسی های بهتری داره تا تهران، منم محدوده کلاهدوزم منطقه اصیل و آرومیه هم برای زندگی خیلی خیلی خوبه، امام رضا هم که قربونش برم خودش پناهه، یه سفر بیاین هم مدرسه رو ببینید هم بچه های مدرسه رو هم محدوده مدرسه رو بعد تصمیم بگیرید که اصلا مهاجرت کنید یانه. 

من تهران بودم یا باید خیلی متمول باشی جای خوب بشینی یا بهتره اصلا نری، در کل نصف عمرت ترافیک و شلوغیه. 

واللا الان تو این سن نصف پسرا پرخاشگرن، به نظرم مشهد دسترسی های بهتری داره تا تهران، منم محدوده کلاه ...

اره قبلش میام میبینم  

خونه هم اگر بخوام رهن یا اجاره کنم همون نزدیک مدرسه میگیرم