2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 206 پست
نهایت مبل خونتونو بگیری

بخاطر همین شعور شخصیتته که پسرا محلت نمیزارن عقده ای شدی که میرن سمت اون زشتا اونا اگه قیافه نداشتن باشن شعور شخصیت دارن دیگم روی من ریپ نزن در حدم نیستی جوابتو بدم

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین شعور شخصیتته که پسرا محلت نمیزارن عقده ای شدی که میرن سمت اون زشتا اونا اگه قیافه نداشتن ...

چی شد باشعور تو که شعار میدادی نباید بهشون بگیم زشت

خودت که گفتی اون زشتا!!

جمع کن کاسه کوزتو

حتما خودتم جز همونایی که دلت میخواد بهتون نگن زشت ولی باز ته ذهنت میدونی زشتی👋

چی شد باشعور تو که شعار میدادی نباید بهشون بگیم زشتخودت که گفتی اون زشتا!!جمع کن کاسه کوزتوحتما خودت ...

خداروشکر من متاهلم مثل تو اویزون اینو اون نیستم بخاطرش به همجنسم بگم زشت😐😂حتما برو پیش مشاور مشکل داری کلا خود درگیری داری عکسم قبلا تو سایت گذاشتم به کوری چشم تو خوشگلم😘

خداروشکر من متاهلم مثل تو اویزون اینو اون نیستم بخاطرش به همجنسم بگم زشت😐😂حتما برو پیش مشاور مشکل ...

🤣🤣 همین که به من میگی به اونا نگو زشت

بعد خودت میگی اون زشتا

مشخصه کی خود درگیره و دوس داره توی یه سایت مجازی ادای ادم خوب ها رو دربیاره که عقده هاش برطرف شه شاید

ولی خب ذات عوض نمیشه

اگه زشتن حق نداری به من بگی نمیتونم بهشون بگم زشت

اگه زشت نیستن پس چرا خودت بهشون میگی زشت

برو دیگه این ورا ریپلایتو نبینم

🤣🤣 همین که به من میگی به اونا نگو زشتبعد خودت میگی اون زشتامشخصه کی خود درگیره و دوس داره توی یه س ...

من حرفی که تو زدی گفتم که تو بهشون گفتی زشت نه من!!

انقدر تومار تومار تایپ کن تا عقده هات راحت خالی شه برای من اهمیتی نداره یه ادم بیکار روان پریشی

سایت عمومی پس تو کسی نیستی که دستور بدی بگی ریپلای کنم یا نه

عزیزم شما کی باشی که در مورد زیبایی کسی نظر بدی 

مهم اینه که اونا اعتماد به نفس دارن و خودشون دوست دارن

سرشون هم تو ظاهر و زندگی بقیه نیست 

تجربه نشون داده این آدما تلاشگرن و آینده خوبی هم میسازن 

یعد یه عده میان میگن ارهههه زشتا پیشونیشون بلنده

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙