2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای 99% که عقده ها شون خالی کنن خوبه

کارکنانشم عقده دارن 😐

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نه ی مشت ترسوی فحاش ی فحش هایی میدن من تو عمرم نشنیدم اکثر اوقاتم تاپیکشون تو پربازدیدا عقده دیده شد ...

فاحشه خونست

بعدم این سایت خیلی زندگی متاهلی رو خراب میکنه چون کاربراش همه ضد خوانواده شوهر هستند و مشاوره هاشون شده کابر نی نی سایت

[QUOTE=400839446]سایت خوبیه خاکیه و میشه تو یه سری چیزا مشورت گرفت اینکه تعلیق میکنه ، یا نمیتونی ...

من اون یکی پروفایل قدیمی و عزیزمو سر هیچ دارم از دست میدم

تعلیق کردن 🥹🥹

تِرِ خِدا پروفایلمو پَس بدین 🥹🥹🥹

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

از مسیولین اش اصلا راضی نیستم. آدم ها هم آدم های جامعه هستند دیگه. همه جوری بینشون هست. چرا از مسیول ...

وای. دقیقا 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

چرا بدباشه ؟گاهی سرگرم میشم اما یوتیوب رو ترجیح میدم چون  اینجا زیادی دعوا میشه و زیادی سنتیه برام 

دلیلی که میام اینه که اگر کل تایم مجازی روبرم یوتیوب بخاطر کیفیت فیلم ها و همین طور فیل تر ش ک ن هزینه نت برام خیلی بالا میره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟