2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مسیولین اش اصلا راضی نیستم. آدم ها هم آدم های جامعه هستند دیگه. همه جوری بینشون هست. 

چرا از مسیولینش راضی نیستم؟ چون فقط دنبال پولن. انگار یه ذره اخلاق براشون مهم نیست. مفید ترین کاربری ها و پست ها حذف و تعلیق می شن. سخیف ترین و زرد ترین مطالب اون کنار سنجاق می شن. تا توی دماغمون تبلیغ پر کردند. همه خوبی های قدیم سایت رو ازمون گرفتند.
قشنگ انگار یه بساز و بفروش بیاد یه بنای تاریخی و فرهنگی رو بخره. 

من از خیلی سال پیش توی سایتم. به خاطر همین خیلی دلم می سوزه. 

ازبخش هایی که یک نفر تجربیات درمانی اش را میگه ، یا درمورد بارداری، درمورد بیماریها، درمورد کودک ، نوزاد، 

یا درمورد تجربه خرید. یک وسیله یا ازیه فروشگاه 

یا نظر خواهی درمورد یک شهر 

ازاین بخش ها خوشم می یاد ومطالعه می کنم

اما بخش هایی که درمورد جاری ومادرشوهر و دوست و وهمکار و دوست پسر و شوهر وخیانت،و ازاین موارد که چیزی به اطلاعات ما اضافه نمیشه و فقط تجربیات دیگران باعث میشه همون تجربه جذب زندگی  خودمون بشه، نه خوشم می یاد و نه مطالعه میکنم، انگار میری وسط کوچه با چندتا  زن که دارند سبزی پاک می کنند وغیبت می کنند هم صحبت میشی

سر یه تاپیکی حالم از نی نی سایت و ادماش بهم خورد خیلی دروان بیشتریشون حسودن ومنفی گرا 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ولی تبلیغش رو مخمه

تبلیغات چکار تو دارن 

مگه تبلیغات برات چجوریه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐